БРАВО: Възрастна старозагорка се изс*а във вход на бул. Митрополит Методий!!!


БРАВО: Възрастна старозагорка се изс*а във вход на бул. Митрополит Методий!!!Драги старозагорци, умрях от смях като видях това видео във фейсбук и затова го публикувам и тук. Ако някой познае жената, нека напише в коментарите името й! Добавям и фейсбук дискусията по темата:
Anastas Hadzhiangelov Ето каква я свърши тази "млада и симпатична" дама на July morning пред входа на блока ми...  Тази жена сигурно е майка и баба, и възпитава деца и внуци....
Георги Георгиев Зорът е бил голям!
Anastas Hadzhiangelov Жоре, паркът е на по-малко от 100 метра, а като я гледам на другите камери не и личи да е толкова на зор.
Митко Маринов Маринов На всеки се случва, но не е правилно да е на място, което ще възмути жителите!
Anastas Hadzhiangelov Ама много интересно... зор, зор, ама с една и съща хартийка да се обършеш първо отзад и после отпред, класика в жанра!!! Хигиената е top!!!
Sava St Не и отива на годините!
Anastas Hadzhiangelov Свикнах вече кучетата на града да ми препикават борчетата отпред, които за трети път изсъхнаха, сега и бабичките да минират.. Ужас!
Nanko Chorchopov Така е, като нямаш кошче за хартийките...
Anastas Hadzhiangelov Те хартийките са най-малкия проблем!
Nanko Chorchopov Насе, като се връщах от залата я видях да слиза по Боруйград откъм Х. Димитър. С панталони на тънко бяло синьо райе и портокалова козирка. Не я познавам, но бе същата от записа. С празна ПВЦ бутилка в ръка. Връщаше се от разходка.
Anastas Hadzhiangelov Чакам някой да я познае. Ще я разлепя по стените на блока!
Kremena Dimitrova Отвратително. Няма бабичка , която да няма поне 5 торбички в чантата, да беше си го събрала. Жалко, че не можеш й изпрати снимката като честитките на КАТ да се черви на някое гише за какво плаща глоба.
Anastas Hadzhiangelov Искам да подчертая, че нуждата и не е "малка"!!! Голяма е като на слон и мирише!!! Нарочно съм затъмнил записа, че е гнусно!
Илева Марияна Много ми хареса как се избърса.....хаха
Anastas Hadzhiangelov Първо Г.за и после ....... малко по отпред със същата "чиста" хартийка.. :)
АЛБЕНА СТОЯНОВА Споделяйте, нека я разпознаят и дано поне малко се засрами!
Диана Петрова Неприятна гледка, особено от "дама".
KosYo Dimitrov Явно е и кьорава щом се*е пред камерата!
Krasimira Nikova Ужас. Просто потресаващо.
Милена Кьосева Думи нямам ....гнусно ..... Зорът какво ли не прави!
Йордан Йорданов Като те хване зорът... Като няма една тоалетна в Стара Загора освен 2-3 в центъра.

Коментари:  

 
#1 Стефка Стефанова
СРА-М...!!!
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!