ВАЖНО: Старозагорската полиция - най-корумпираната в България!


ВАЖНО: Старозагорската полиция - най-корумпираната в България!Драги старозагорци, по най-тихия начин, в разгара на лятото, бе сменен директорът на полицията в Стара Загора Николай Кирков и бе преместен на по-ниска длъжност в Пловдив. Разбира се, такива кадрови промени не се правят току-така и затова сайтът "Гласът на Стара Загора" се опита да разкрие причината за такова понижение - още повече, че Николай Кирков е кадър на ГЕРБ, доверено лице, изпратено в Стара Загора да помага в гешефтите на Данчо Контрабандиста! Всичко се оказа много банално: При предишния директор Иван Чолаков старозагорската дирекция влизаше в списъка на трите дирекции с най-лоша разкриваемост на престъпленията и с най-висок процент на корумпираност, а при Николай Кирков дирекцията стана абсолютен шампион по корупция, а разкриваемостта се приближи към нулата (данните ми са от неправителствена организация, която извършва подобен мониторинг). Както се казва, само за няколко години, от назначаването на правителството "Борисов 1", което правителство уволни Тончо Михайлов като директор в Стара Загора до сега, дирекцията от отличник, заемащ място в челната тройка по разкриваемост на престъпления в системата на МВР, се срина до последното място!

Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!