ВЪХ: Таньо Брайков и Елка Бонева били любовници!??


ВЪХ: Таньо Брайков и Елка Бонева били любовници!??Драги старозагорци, наскоро седнах на маса с приятели да се почерпим и не щеш ли, разговорът се завъртя около скандалната бивша председателка на Общинския съвет в Опан Елка Бонева... Точно си отварях устата да разкажа за едно ново мое журналистическо разследване и един приятел ме изпревари: "Аз тая съм я ибал!" Първоначално всички се втрещихме, а после всички групово избухнахме в смях - скъсахме го от кодош. Тоя дето каза, че е ибал Елка Бонева се обиди, изпи си набързо водката и си тръгна, но преди да си тръгне каза, че в момента любовник на Елка Бонева бил настоящият председател на Общинския съвет в Стара Загора Таньо Брайков. Най-пияният от компанията веднага се изцепи: "Той Таньо Брайков освен да лиже друго не може!" и компанията отново започна да се превива от бурен смях. Не се учудвайте - такива са ми приятелите! Аз обаче се замислих над казаното и наистина - единствен Таньо Брайков ходеше по телевизиите да обяснява колко добра била Елка Бонева, когато я махнаха като общински председател от Опан, нито един друг ГЕРБаджия не тръгна да се излага да я защитава, само Таньо Брайков...

Коментари:  

 
#3 Анонимния
Ех Танко хем стана за смях покрай кака Елка и за награда я водиш уникато виж си хубавата женичка и дъщеричка и се спри с този боклук Елка . Не ти ли стига това което се изписа за теб , не че то е лъжа ма айде махайте я и от ОДЗ и от партията тази проста селянка проста провали и напълни дирекцията със бивши текезесарки а това ли е капацитета на ГЕРБ разкарайте я в родното село защото и в Опан и в Стара Загора не я искат .
 
 
#2 Иван Тилев
Не знам дали Таньо Брайков е любовник на Елка Бонева и дали има палаво езиче, ама това на нищо не прилича, ако е вярно! Тези мизерници от ГЕРБ-Стара Загора се самозабравиха!
 
 
#1 До Червения боклук
Таньо Брайков жив ли е още да мърси Земята и Стара Загора? Прокобата ще го настигне рано или късно проклетия доносник.
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!