ГЕРБ - Стара Загора назначават активистите си с нагласени конкурси


ГЕРБ - Стара Загора назначават активистите си с нагласени конкурсиДраги старозагорци, в момента тече конкурс за началник в Областна дирекция "Земеделие" в Стара Загора. Конкурсът всъщност е обявен само и единствено в сайта на Дирекцията и ще се проведе на 2 март 2018 г. Въпреки почти никаквата разгласа, за конкурса подават документи 5-ма кандидати, но 3-ма от тях моментално са отстранени, тъй като уж не отговаряли на условията - нямали 4-годишен трудов стаж по специалността... Така до конкурса са допуснати само общинският съветник и активист на ГЕРБ-Стара Загора Радослав Славчев Танев и никому неизвестната Мария Вълева Христова - нали знаете, за да бъде конкурсът легитимен, трябва да има поне 2-ма кандидати. Ясно е, че г-жа Христова е "мюрето", пък мястото вече е заплюто за активиста на ГЕРБ-Стара Загора Радослав Танев. Обаче понеже 3-ма кандидати са били отстранени от конкурса с мотива "липса на 4 години трудов стаж по специалността", то аз се порових малко и в трудовия стаж на ГЕРБаджията Танев: Оказа се, че въпросният господин има трудов стаж по специалността малко повече от 1 година - назначен е за "младши експерт" в Областна дирекция "Земеделие" - Стара Загора на 09.01.2017 г., като за тази една година е станал първо "старши експерт", а наскоро и "главен експерт"... За да стане един "младши експерт" първо "старши", а после "главен експерт" по закон са нужни най-малко 4 години, но явно Танев е много кадърен и затова за него се правят изключения в законите - гледат се способностите му. Затова вероятно сега от ГЕРБ-Стара Загора го гласят и за началник! Дами и господа от ГЕРБ, далеч съм от мисълта, че с моите разкрития в сайта "Гласът на Стара Загора" ще ви стресна и вие ще се промените... Вие сте крадливи и непочтени и такива ще си останете!

Коментари:  

 
#8 За Радо Педрото
Радо не се засягай, че ти казват истината. От пидяраслък не се умира, само цял живот все едно че имаш запек.
 
 
#7 Наблюдател
Тоя педро Радослав Танев е много чувствителен на тема мъжественост. Не му се подигравайте, че може да е изпращал?
 
 
#6 напаст
как да го видите да работи като с кака си Елка знаят само да стоят и да ядят в ,,При кмета,, и да си правят маникюрите
 
 
#5 СР
Който е наясно с вътрешната ситуация знае че годината стаж не е по специалноста защото е друга дирекция ние в общинските служби по земеделие не сме го виждали да работи нещо изобщо
 
 
#4 Михаил Михайлов - редактор
Със сигурност не съм луд, защото съм може би човекът с най-много психиатрични изследвания в България и "диагнозата" на всички е "психически здрав". А що се касае до хьомнето Радослав Танев, той дълго време беше интимно близък с "лудото Яне" от РЗС - все пак дълго време му беше секретарка в София... Мислех това да го спестя, тъй като пидяраслъка и земеделието са две различни неща, но сега като гледам, май е по-добре Стара Загора да знае - пидяраслъка и безогледния кариеризъм вървят ръка за ръка!
 
 
#3 Куку
Авторът е луд
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!