Главна дирекция 'Охрана на съдебната власт' ще съди 'Гласът на Стара Загора'?


Главна дирекция 'Охрана на съдебната власт' ще съди 'Гласът на Стара Загора'?Драги старозагорци, и това май ще доживея, началниците на Светла Катъра да ме съдят за клевета и уронване на престиж в сайта "Гласът на Стара Загора"... Разбира се, за мен такова дело ще бъде едно голямо удоволствие, тъй като не виждам как мога да уроня пресижа на ГД "Охрана", тъй като тя НЯМА никакъв престиж, но ми се наложи да пиша обяснение пред Районна прокуратура - Стара Загора. Публикувам цялото обяснение без редакторска намеса: Уважаеми районен прокурор, във връзка с Ваша проверка във връзка със сигнал на главен комисар Георги Жеков срещу мен (доколкото разбрах от телефонния разговор, който проведох с полицай Кольо Василев) искам да заявя следното: 1. В сайта „Гласът на Стара Загора" НЯМА никакви видео-клипове, има само ПРЕПРАТКИ към видео-клипове, качени в Ю-туб и рядко във Вбокс7. Тъй като главен комисар Жеков твърди, че става въпрос за клип, качен в Ю-туб, то смятам, че компетентността на проверка на законността на клипа е на прокуратурата на окръг Сан Хосе, щат Калифорния, САЩ, където ФИЗИЧЕСКИ се намират сървърите на Ю-туб, тоест клипът ФИЗИЧЕСКИ се намира на територията на САЩ и попада под юрисдикцията на тази държава. 2. Аз съм софийски жител и смятам, че по каквито и да е разследвания срещу мен, като физическо лице, е компетентна РП – София. 3. Срещу ГД „Охрана на съдебната власт" в момента водя 4 административни дела и то точно заради поведение на служителите на Дирекцията от гр. Стара Загора, като три от делата са за унижаващи ме действия на служителя Светла Стоянова. Делата ги водя в Административен съд – София, като номерата им, по описа на горепосочения съд са: № 5549/2015 г., № 9387/2015 г., № 47/2016 г. и № 1205/2016 г. Уважаеми господин прокурор, изпитвам огромно уважение към РП – Стара Загора от две години и половина и предвид, че сега подготвям първите две дела срещу Прокуратурата на Р. България и то точно заради действия на РП – Стара Загора, за мен ще бъде огромно удоволствие да ми дадете повод за завеждането на още едно дело срещу вас – вече, както казах, ви уважавам, защото гледам на РП – Стара Загора като на източник на доходи. Предвид гореизложеното, искам да Ви напомня, че престъплението „клевета" и „уронване на престиж" е престъпление от частен характер и в такива дела Прокуратурата няма никаква работа. Само ще добавя, че аз НЯМА КАК да уроня престижа на ГД „Охрана", тъй като въпросната дирекция НЯМА НИКАКЪВ ПРЕСТИЖ! Това е все едно да уроня престижа на Прокуратурата, Съда или МВР... Не е възможно! Уважаеми г-н прокурор, предвид че РП – Стара Загора ми е особено симпатична, все пак, ако главен полицай Георги Жеков посочи точно за кой клип става въпрос (тъй като за Съда и ГД „Охрана" има много клипове) и какво в клипа смята за „уронване на престиж" и „клевета", то съм готов да отговоря и конкретно.

Коментари:  

 
#2 Мкп
Кольо Василев, както и Марияна Панайотова са чист пример, че абортите трябва да бъдат разрешени, защото в противен случай се раждат подобия на хора и пълни комплексари като тях. Те са срам за полицията. А за интелект дори не може да се говори особено при тези двамата.
 
 
#1 нееважно
Въпросният г-н Кольо Василев има интелект колкото на метално топче пуснато в консервна кутия-само дрънка.
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!