'Гласът на Стара Загора' вкара нож в Съда - охраната и съдиите в шок!!!


AZ REDAKTORСлед събитията във Франция редакторът на сайта "Гласът на Стара Загора" Михаил Михайлов реши да провери каква е степента на сигурност в старозагорските институции и по-конкретно - в Административен съд - Стара Загора. Административният съд беше избран не за друго, а защото на 13.01.2015 г. в 14:30 ч. Михаил Михайлов имаше дело срещу 1-во РУП - Стара Загора и така влизането му в съда изглеждаше напълно логично. Михаил Михайлов взе една от служебните камери, скри и един макетен нож, премина успешно всички проверки на входа на съда, извади камерата си (която имаше право да вкара в сградата), извади и ножа (който АБСОЛЮТНО нямаше право да вкара!) и започна да се снима с нож в коридорите на съда, където имаше най-малко 10 човека по други дела, както и служители на Съда. Служители от "охрана на съдебната власт" дойдоха след повече от 3 минути - теоретично един опитен терорист с този нож за това време можеше да изколи всичко живо...

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!