Гласът на Стара Загора - отново сам срещу ГЕРБ


Гласът на Стара Загора - отново сам срещу ГЕРБДраги фенове и фенки, преди известно време ви бях разказал, как ГЕРБ-Стара Загора гласят активиста си Радослав Танев за началническо място в Областна дирекция "Земеделие". Нагласеният конкурс се проведе, Танев дори беше назначен в "Земеделието", ама много се разсмърдя покрай изнесеното в сайта "Гласът на Стара Загора" и от ГЕРБ решиха да намерят друго директорско място на този свой незаменим кадър. Минаха се не минаха 2 седмици откакто Радославчо спечели конкурса и го преместиха в съвета на директорите на така наречената индустриална зона "Загоре" - дето е едно голо поле в момента, но заплатите на директорите си вървят. Искам аз да попитам кмета на Стара Загора: Жика, ти цялото си обкръжение по пидяраска линия ли го избираш, или има и други критерии?

Коментари:  

 
#4 любопитен
Впрочем кое е сегашното гадже на кмета? Скоро не сме го виждали с жена. Само в медиите се спрягат разни "приятелки". Като се замисля, никога не съм го виждал на някакво мероприятие с официалната му половинка. Ужким е мъжкар, а пък то...
 
 
#3 До Михайлов
Михале, доколкото знам Радослава е фащала кривия жезъл на Лудото Яне (Яне Янев) и му е галила топките. За Янко Янков пишеше във фейса, че обичал да си навира дезодорант отзадя. Само Живко Тодоров още не е разкрил еротичните си фантазии, ама щом върви с другите двама, кой знае какъв извратеняк е.
 
 
#2 до Живко педала
Абе чувам лаф, че кметът, Янко Янков и Радославчо правели хомо оргийки. Не знам дали е вярно, но все по-упорито в Стара Загора се говори за тези тримцата, че били с обратна резба или с двойна резба. Бихте ли ме светнали по темата?
 
 
#1 Константин
Съгласно чл.7, ал.2 т.5 от Закона за държавния служител той въобще няма право да бъде назначен за държавен служител, тъй като е ръководител в партия
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!