'Гласът на Стара Загора' подхваща и подкупната лекарка Радка Джелебова


'Гласът на Стара Загора' подхваща и подкупната лекарка Радка ДжелебоваДраги старозагорци, аз (Михаил Михайлов, редактор на сайта "Гласът на Стара Загора") започнах съдебни битки и срещу подкупните вещи лица в Старозагорския окръжен съд д-р Радка Джелебова и Маргита Иванова, които преди време, по поръчка на Георги Илиев (Бати Пути) се опитаха да ме изкарат луд... Естествено не вярвам в българското правосъдие, но това не ми пречи да започна дело, още повече, че като се поразрових около д-р Радка Джелебова, се оказа, че излизат доста интересни неща: Радка Джелебова е началник на Стационара към Старозагорския психодиспансер и като такъв освидетелства циганин след циганин, за да могат циганите после да бъдат инвалидизирани от ТЕЛК и да получат инвалидна пенсия... Д-р Радка Джелебова участва активно и в издаването на специални рецепти за психотропни вещества срещу заплащане, действие, което освен "търговия с наркотици" няма как да бъде наречено по друг начин. Съпругът на Радка Джелебова кара скъп джип, доколкото разбирам от коли, с марка "Хюндай" и регистрационен номер СТ 4351 СМ, при това не лизингов - купен вероятно с "лекарските заплати" на семейство Джелебови (и двамата са лекари) или от спестените закуски. Всъщност, ако е от спестени закуски, то "спестяването" също плаче за прокурор, тъй като "спестяването" е извършено от порциона на пациентите на д-р Джелебова в Психодиспансера.

Коментари:  

 
#7 Илия Илиев
В България няма правосъдие,алчните адвокати и лекари,могат да изкарат всеки българин луд без явна причина.
 
 
#6 Из дневника на един луд
На тоя трябва да му надянат усмирителна риза, а не да му свалят гащите (ДОПЪЛНЕНО от Михаил Михайлов, редактор: Този пост е писан от едно лудо лице, представило се в началото като Васил Павлов, Ай Пи адресът му е 89.253.144.218 и ако не спре да пише едно и също, ще се наложи да го блокирам)
 
 
#5 Михаил Михайлов - редактор
(до Васил Павлов) Надявам се доктор Джелебова да си потърси "правата" в Съда и да ме обвини в клевета - така ще ми е по-лесно да докажа ПРЕСТЪПНИТЕ схеми, в които участва, защото чрез Съда ще изискам цялата документация, която ми трябва. Убеден съм, че Джелебова няма да ми повдигне обвинение, защото много добре знае, че е осрана до ушите, а ако не може да докаже в Съда "клевета", то ще се ДОКАЖЕ, че ТЯ е извършила престъпление от общ характер и тогава "Здравей, Сливен! Здравей, женски затвор!".
 
 
#4 Васил Павлов
Спокойни и сигурни са, защото знаят, че който пише клевети си получава заслуженото. Целият текст е измислица на автора.
 
 
#3 Вяра и Надежда
Всеки рано или късно получава точно това което е заслужил.Когато подценяваш човешко същество за сметка на "собствен келипирджалък", то ще си получиш възнаграждението, въпреки това, че понякога процеса е бавен! Въпросните дами изглеждат " много сигурни и спокойни"...
 
 
#2 Мария Господинова
Има тук неточност и тя е следната : Съпруга на д-р Радка Джелебова, не е очния лекар д-р Джелебов. Съпруга на д-р Джелебова работи като експерт р Регионалната здравна инспекция Стара Загора. Името му е Павлин Радев.
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!