И Сотир Цацаров оскуба п*тката на прокурор Емилия Вакарелска-Тодорова


И Сотир Цацаров оскуба п*тката на прокурор Емилия Вакарелска-ТодороваДраги старозагорци, по "препоръка" на главния прокурор Сотир Цацаров, районната прокурорка на Стара Загора тихомълком беше назначена в Окръжна прокуратура... тоест беше "посъветвана" да се маха като ръководител на старозагорска районна прокуратура, че около нея много се било размирисало. Така е, драги старозагорци, по-често си мийте дупето, за да не ви люти на очите (Вакарелска, на тебе говоря!). Сайтът "Гласът на Стара Загора" приветства този "съвет" на Цацаров, като в изблик на радост редакторът Михаил Михайлов също си показа дупето - уникални кадри в клип, поздрав за Емилия Вакарелска-Тодорова.

Коментари:  

 
#25 Очуден
Не ми прави забележка тупан. Все едно си ме хванал за хОя. И прокурорката може да ме фане за хОя, че и кЪвал може да ми засвири на моята каба гайда, дайба и проНститутката дайба!
 
 
#24 не се чуди
Учуден (пише се с У, не с О), няма какво да се чудиш! Емилия Вакарелска е известна прос*итутка и нимфо*анка... Тя с оная си работа завърши право, после стана прокурор, после районен прокурор, после зам.-окръжен прокурор. Сигурно добре свири на кавал, че така се е издигнала.
 
 
#23 Очуден
Сега видях видеото, явно е старо. Чудя се как тая прокурорка въобще излиза в Стара Загора, как ходи на работа, как сяда по кръчми - тя тая голяма селянка бре.
 
 
#22 Доброжелател
Браво Михале! Аз ако бях на мястото на прокурорката щях да се изселя от Стара Загора - баси старата скъсана чанта. Пожелавам ти някое малко пути да те обслужва!
 
 
#21 Калоян
Как изобщо е станала прокурор, кой знае на колко хора е правила кавали със извинение. Един прокурор не би се крил като мишка със име Бати Пути, буквално като мишле. Би трябвало ако има нещо да ви го каже във лицето, а не да цъка на копчета, то така всеки може. Е поне г-н Михайлов, разбрахте истинската и същност. :)
 
 
#20 Калоян
Благодаря за бързият отговор, аз даже се притеснявах да не си помислите, че аз съм скрит под това име и пише Емилия Вакарелска Тодорова, ако искате ме проследете и вижте, аз просто исках да ви кажа колко голям фен съм ви и аз не мога да си обясня как прокурорка, една висша (във кавички) жена да падне толкова ниско. Явно всеки си има второ АЗ?!? :)
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!