И Сотир Цацаров оскуба п*тката на прокурор Емилия Вакарелска-Тодорова


И Сотир Цацаров оскуба п*тката на прокурор Емилия Вакарелска-ТодороваДраги старозагорци, по "препоръка" на главния прокурор Сотир Цацаров, районната прокурорка на Стара Загора тихомълком беше назначена в Окръжна прокуратура... тоест беше "посъветвана" да се маха като ръководител на старозагорска районна прокуратура, че около нея много се било размирисало. Така е, драги старозагорци, по-често си мийте дупето, за да не ви люти на очите (Вакарелска, на тебе говоря!). Сайтът "Гласът на Стара Загора" приветства този "съвет" на Цацаров, като в изблик на радост редакторът Михаил Михайлов също си показа дупето - уникални кадри в клип, поздрав за Емилия Вакарелска-Тодорова.

Коментари (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!):   

 
#22 Доброжелател 02-10-2016 17:26
Браво Михале! Аз ако бях на мястото на прокурорката щях да се изселя от Стара Загора - баси старата скъсана чанта. Пожелавам ти някое малко пути да те обслужва!
 
 
#21 Калоян 13-04-2015 22:59
Как изобщо е станала прокурор, кой знае на колко хора е правила кавали със извинение. Един прокурор не би се крил като мишка със име Бати Пути, буквално като мишле. Би трябвало ако има нещо да ви го каже във лицето, а не да цъка на копчета, то така всеки може. Е поне г-н Михайлов, разбрахте истинската и същност. :)
 
 
#20 Калоян 13-04-2015 21:30
Благодаря за бързият отговор, аз даже се притеснявах да не си помислите, че аз съм скрит под това име и пише Емилия Вакарелска Тодорова, ако искате ме проследете и вижте, аз просто исках да ви кажа колко голям фен съм ви и аз не мога да си обясня как прокурорка, една висша (във кавички) жена да падне толкова ниско. Явно всеки си има второ АЗ?!? :)
 
 
#19 Михаил Михайлов - редактор 13-04-2015 21:18
Калояне, напълно съм сигурен, че Емилия Вакарелска-Тодорова е написала всичко под псевдонима "Бати Пути"! Първо, поради съвпадение на АйПи адреса... оттук нататък имам и още един-два аргумента, но имам лошото усещане, че от прокуратурата отново ще ме "емнат" и затова пазя другите доказателства за пред Съда, ако се наложи...
 
 
#18 Калоян 13-04-2015 20:59
Питам ви, защото сте умен човек и знам, че ще имате обяснение какво ви подтикна да си мислите, че е именно тя? Защото Георги Илиев няма компютър, или защото не знае сайт, още повече пък да коментира? Благодаря, ще чакам отговор ако може даже да ми отговорите във следващ ваш клип, не специално да правите, ами да отделите така минутка (ако може разбира се) ще ви бъда много благодарен, но не е проблем и тук. Благодаря ви от сърце, ще чакам със голям интерес и нетърпение. :)
 
 
#17 Калоян 13-04-2015 20:56
Сега заради новият ви клип - ,,Старозагорски прокурор под псевдонима 'Бати Пути' пише мръсотии в 'Гласът на Стара Загора'!!!,, (Аз и межу в прочем не знаех, че могат да се пишат коментари) ето сега е чудесен повод да кажа, че оценявам всичко това което правите и ви казвам, че съм ви голям фен. И така съвсем приятелски, защото аз ви приемам като приятел, бих искал да ви попитам от къде сте сигурен, че ,,Бати Пути,, е Прокурорката Вакарелса?
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!