И телевизия Стара Загора подхвана продажните адвокати!


И телевизия Стара Загора подхвана продажните адвокати!Драги старозагорци, след редицата видеорепортажи за адвокатите Мирослава Гачева, Иван Михайлов (Ваньо П*чият косъм) и Любомир Денков - Плондира, минали в сайта "Гласът на Стара Загора", най-накрая и други колеги журналисти се престрашиха да се захванат с това "подло племе". Адмирации за колежката Десислава Петкова и за гостуващия й Илиян Илиев (в качеството му на жертва), които разкриха схемата на измами на друг един старозагорски адвокат - Георги Георгиев. Драги старозагорци, "Гласът на Стара Загора" предлага на вашето внимание, видеото копирано от ТВ "Стара Загора" в леко съкратен вариант - все пак един час е малко множко, и половината с най-важното е достатъчна. Моля който от вас има информация за други адвокати-измамници или е лично пострадал да се обръща към редактора на сайта на телефон 0898/44-78-73.

Коментари:  

 
#4 Дейзи Патън
Уважаеими г-н Михайлов, изпращам Ви моите поздравления от далечен Йоханесбург. Не се страхувайте от нищо! България има нужда от такива хора като Вас! Стискам Ви ръка!
 
 
#3 Михаил Михайлов, редактор
Не се е родил този адвокат, дето да може да ме осъди! Който иска нека се пробва - Любомир Денков - Плондира, Мирослава Гачева или Иван Михайлов - Ваньо П*чият косъм: нито един от тях не посмя да ми заведе дело. Що се касае до Георги Георгиев, в случая аз само "качих" в "Гласът на Стара Загора" чуждо предаване... ако иска да направи опровержение, добре е дошъл - тел. ми е 0898/44-78-73!
 
 
#2 Янчо К.
Бъзикаш се с адвокатите, ама ще изревеш яко.
 
 
#1 Иван
Мише тези адвокати ще ти го нахендрят. Внимавай в картинката.
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!