МЪЛНИЯ: Изритаха Елка Бонева като шеф в Опан!!!


МЪЛНИЯ: Изритаха Елка Бонева като шеф в Опан!!!Драги старозагорци най-накрая сайтът "Гласът на Стара Загора" успя да махне Елка Бонева като председател на общинския съвет в Опан. Разбира се, не искам да си приписвам всички заслуги, но от 6 месеца сайтът "Гласът на Стара Загора" показва нейните безобразия и то доста големи безобразия - показвам ги на вас, показвам ги на ръководството на ГЕРБ, показвам ги на опозицията, показах ги чрез сигнали на НАП и на главния прокурор Сотир Цацаров. Най-накрая от ГЕРБ се осъзнаха, че Елка Бонева им носи повече вреди, отколкото ползи и взеха, че я махнаха от председателското място в Общински съвет - Опан. И за да не бъда обвинен в пристрастност, сега ще цитирам един от ГЕРБаджийските официози в Стара Загора, сайта stzagora.net с редактор Максим Добрев: "Общинският съвет в Опан гласува днес оставката на председателя си Елка Бонева, научи медията ни. Тайното гласуване в 11-членния съвет е приключило с резултат 7 “За”, 3 “Против” и 1 “Въздържал се”. Местният парламент в Опан е доста пъстър – 6 мандата има БСП, 3 са на коалицията “ПП ГЕРБ-Реформаторски блок”, а 2 места има партията на Николай Цонев “Нова алтернатива”. В основата на взетото от старейшините в Опан решение е било питане от групата на БСП дали е морално председателят да получава заплата от близо 700 лв. от данъците на хората в една от най-малките общини в България, при положение, че Бонева не се е явявала редовно на работа. В правилника за работа на ОбС – Опан е записано, че работното време на председателя е 4 часа на ден, при 5-дневна работна седмица. Отговорът на питането от страна на Бонева е бил доста уклончив и неясен, според чулите го. Което е довело до това, да бъде поискана оставката й, и до тайното гласуване, приключило със споменатия резултат. Бонева оглави Общинския съвет в Опан на 25 май 2016 г. и изкара на поста почти година и 7 месеца. Решаването на организационния въпрос се очаква да оптимизира работата на Общинския съвет, особено след като на мястото на Бонева бъде избран нов председател. Това ще стане по време на следващото редовно заседание. Дотогава местният парламент ще бъде ръководен от зам.-председателя си Жеко Жеков. Перспективите пред община Опан са добри, след като през двете години от новия мандат под ръководството на кмета Генчо Колев (“Нова алтернатива”) бе постигната финансова и социална стабилизация, и от губеща при предишния кметски екип, от който наследи 200 хиляди лева задължения, общината излезе на печалба още в края на първата година."

Коментари:  

 
#12 Възмутен
Браво Миале, възмутен съм от шайката на ГЕРБ в Стара Загора. Добре че си ти да показваш истините за боковата клика.
 
 
#11 Лалю
Браво опанец добре го каза.
 
 
#10 Червеният опанец
С червените боклуци потропва чичо Живко, защото е същият боклук като тях... В Опан поне има свестен кмет, в Стара Загора му мислете!
 
 
#9 Таньо Брайков
Откъде я изкопахте тази слива Елка Бонева, че да ме занимавате с нея. Ужас! Отщя ми се направо от жена да си поискам. Само като я гледам как танцува потна-потна. Ужас!
 
 
#8 Старозагорец
Абе не я търпим Елка Бонева в Стара Загора, ама тя си има покровители - зам.-председателят на парламента Емил Христов и депутатът Маноил Манев. Те как обаче я търпят не мога да си представя, нито става за е*ане, нито обича да дели откраднатото...
 
 
#7 Опански бек
Тая овца не знам как я търпите в Стара Загора, в Опан три пъти се явява на избори и трите пъти ги загуби. Ние може да сме селяни, ама не сме толкова прости, че да изберем по-селянка за кмет!
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!