МЪЛНИЯ: Михаил Михайлов запали българското знаме, после го омоча!!!


МЪЛНИЯ: Михаил Михайлов запали българското знаме, после го омоча!!!Днес, 02.06.2018 г., отидох пред Съдебна палата - София. Това е бърлогата на двете най-големите престъпни групи в България - Съда и Прокуратурата. Там запалих националния флаг на България, а после и се измочах отгоре му. Не очаквам жеста ми да трогне престъпници като Сотир Цацаров или Лозан Панов, както и мафиотските структури, които управляват - Съда и Прокуратурата. Надявам се чужди войски, без значение дали руски или османски, да дойдат и да изринат тази паплач!

Коментари:  

 
#25 az
Говорит София! Магистратите еб*ха мамата на Михайлов,но само за 2 години в затвора. Трябваше да бъде пред всички порицан и публично еб*н, а не тайно само в килията му.
 
 
#24 Наблюдател
Докторе лекуваш ли лудост и хемороиди?! Питам защото на Михайлов му безплатно му излекуваха лудостта и хемороидите с помощта на съкилийниците му в панделата. Всеки ден му удрят по няколко шлайфа в рунтавия му з*дник.
 
 
#23 Надзирател
Левитане само на теб ще кажа, съкилийниците на Михайлов му пръснаха замбата от еб*не. Сега е зашит само с 10 шева.
 
 
#22 Левитан
Говорит Москва! На изрод Михайлов му дадоха само 2 години затвор!? Трябваше да му дадат най-малко 10 години в панделата и да бъде пред всички порицан и публично еб*н.
 
 
#21 Koko
Изрод,май никога няма да запали знамето на ссср и русия,усещате ли къде бие боклука му мръсен.В Турция ако поругаеш знамето получаваш смърт.
 
 
#20 ???
Интересно, че като го вкараха в затвора, и тогава взехте да го плюете... а преди това мълчахте като п....
 

Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!