МЪЛНИЯ: Михаил Михайлов запали българското знаме, после го омоча!!!


МЪЛНИЯ: Михаил Михайлов запали българското знаме, после го омоча!!!Днес, 02.06.2018 г., отидох пред Съдебна палата - София. Това е бърлогата на двете най-големите престъпни групи в България - Съда и Прокуратурата. Там запалих националния флаг на България, а после и се измочах отгоре му. Не очаквам жеста ми да трогне престъпници като Сотир Цацаров или Лозан Панов, както и мафиотските структури, които управляват - Съда и Прокуратурата. Надявам се чужди войски, без значение дали руски или османски, да дойдат и да изринат тази паплач!

Коментари:  

 
#34 Антициник
Михаил Циникът се намери майстора с тази своя изцепка.Шмиргилят го яко в затвора и няма думата да се оплаче. А може и да му харесва там!
 
 
#33 Надзирател
Актуално!Михайлов е жив лежи и пъшка в панделата с г*з разпран. Жив е той жив е ама няма да го бъде.
 
 
#32 Приятел
Хей кебап що тъй говориш за Мишо? Я кажете жив ли е още след тази случка?
 
 
#31 кебика
Михайлов е первезник отвсякъде. Не случайно направи тази глупост със знамето та да отиде в зандана. А там всички знаят какви работи стават.
 
 
#30 NOMER 30-STI HAHAHAHAHA
nnnn
 
 
#29 A IZVRATENQCI! SAMO POKAZVA N
, !
 

Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!