МЪЛНИЯ: Михаил Михайлов запали българското знаме, после го омоча!!!


МЪЛНИЯ: Михаил Михайлов запали българското знаме, после го омоча!!!Днес, 02.06.2018 г., отидох пред Съдебна палата - София. Това е бърлогата на двете най-големите престъпни групи в България - Съда и Прокуратурата. Там запалих националния флаг на България, а после и се измочах отгоре му. Не очаквам жеста ми да трогне престъпници като Сотир Цацаров или Лозан Панов, както и мафиотските структури, които управляват - Съда и Прокуратурата. Надявам се чужди войски, без значение дали руски или османски, да дойдат и да изринат тази паплач!

Коментари:  

 
#8 живко
Михаил се оказа първият политически затворник от новото време.
 
 
#7 Герги Г.
Михайлов изкара първа Коледа в затвора. Много му хареса и иска още ......
 
 
#6 Иван
Дано им го пуснат на затворниците този клип да видят що за стока е тоя и да му пръснат задника от се*с!
 
 
#5 Герги Г.
Какво става с Михайлов, още ли е в затвора?
 
 
#4 ba4i kikо
Абе кво става с нашия човек няма ли да го пуснат няма клипове няма нищо
 
 
#3 ГЕОРГИ
БРАВО ГЕРОЙ--ЗАПАЛИ ЗНАМЕТО НА ЕДНА АМЕРИКАНОЕВРОПЕЙСКА КОЛОНИЯ--СМЪРТ НА БОЙКО И НЕГОВИТЕ ПОЧИНЕНИ
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!