МЪЛНИЯ: Михаил Михайлов запали българското знаме, после го омоча!!!


МЪЛНИЯ: Михаил Михайлов запали българското знаме, после го омоча!!!Днес, 02.06.2018 г., отидох пред Съдебна палата - София. Това е бърлогата на двете най-големите престъпни групи в България - Съда и Прокуратурата. Там запалих националния флаг на България, а после и се измочах отгоре му. Не очаквам жеста ми да трогне престъпници като Сотир Цацаров или Лозан Панов, както и мафиотските структури, които управляват - Съда и Прокуратурата. Надявам се чужди войски, без значение дали руски или османски, да дойдат и да изринат тази паплач!

Коментари:  

 
#13 Герги. Г
Не се ли досещаш!? С рязаната си боргия Манафът удря няколко шлайфа на ден в миризливия г*з на Михаил и тоя простак се превърна на джендер.
 
 
#12 Любопитен
А бе я кажи тоя Манаф как лекува нашия архангел Михаил?
 
 
#11 Герги Г.
Повече от два месеца Мустафа Манаф лекува хемороидите на наш Михаил в панделата. И то безплатно, защото много се радва на рунтавия му г*з.
 
 
#10 ba4i kikо
Абе кво става с нашия човек няма ли да го пуснат няма клипове няма нищо
 
 
#9 Надзирател
От вчера се чудя какво ужасно вони в и около затвора,а се оказа,че Мустафа Манаф отпушил миризливата дупка на тоя п*дал Михаил Михайлов.
 
 
#8 Наблюдател
От километри си личи,че Михайлов е тъп п*дераст и джендер. Две в едно!
 

Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!