МЪЛНИЯ: Старозагорски прокурор под псевдонима 'Бати Пути' пише мръсотии в 'Гласът на Стара Загора'!!!


МЪЛНИЯ: Старозагорски прокурор под псевдонима 'Бати Пути' пише мръсотии в 'Гласът на Стара Загора'!!!Драги старозагорци, както се казва не знам да плача ли, или да се смея, след като получих неопровержими доказателства, че старозагорската прокурорка Емилия Вакарелска-Тодорова ми пише мръсотии под псевдонима "Бати Пути" в сайта "Гласът на Стара Загора" - дето се вика направо иска да ме е*е, при това ТУК и ВЕДНАГА! Разбирам пламналото у прокурорката внезапно и неудържимо сексуално желание към мен, все пак аз първи я поздравих с голия си г*з, но все пак... Да запазим малко приличие, прокурор Вакарелска-Тодорова!

Коментари:  

 
#20 Софкин
Айде бе, най-главен редакторе, що си толкоз неуважителен. Ми вземи честити празника на бат пути, на мен, на мъжа ми. ще съберем и някой лев да ти купим каса бира. Знам, че бат пути вчера те излъга, че ще те черпи, амо то щото много го е закършил бедняка. От дела срещу тебе пари не му останаха.
 
 
#19 Михаил Михайлов - редактор
До Герги Софкин - джуджето от "Кекс партия бридж"(представил се като Еми В.): Ебре джуджак, за 8 лева няма да ти го сложи дори и най-закоравелия рецедивист от Старозагорския затвор!!! Пък ако някой все пак ти го мушне в порутения заден двор, може цялостно да наруши крехкото равновесие в твоето тяло... и дори после да бъде съден за гавра с труп!
 
 
#18 Еми В.
мише, ще ти дам 8лв ако ми го сложиш. и 18лв ако бат пути ти го сложи. със снимкии
 
 
#17 Прок.
Няма да пиша повече мръсотии в този кристално чист блог, ама ние прокурорите сме най-големите мръсници...
 
 
#16 Михаил Михайлов - редактор
Абе прокурора, не се прави на Вакарелска-Тодорова, знам че пишеш уж от нейно име с цел да объркаш старозагорци, ама ти виждам и АйПи адресите... Ако имаш нещо ново да кажеш - няма проблем, видя, толерантен съм и не трия, но ако пишеш само едни и същи глупости, ще почна да те трия! Защото темата всъщност е много важна и сериозна за старозагорци, а е за цялата съдебна система - коскоджамити прокурор да пише мръсотии!!!
 
 
#15 Прокурор Недоебата
ще ти дам и 10 лв да имаш за арианка. само трябва да ми дойдеш на свиждане в раднево.
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!