Намерихме нова жена за кмета на Стара Загора!!!Бързам да предупредя, че видеото съдържа вулгарна лексика и родителите е по-добре да държат децата си далеч от него - първо: кметът на Стара Загора Живко Памперса говори за едни евро-проекти и едни пари, а всички знаем, че му връщат 10% от стойността на сделката (поне ако вярваме на Васил Илиев, шеф на "Информат" ООД); второ: проекто-булката на Живко Памперса е от Павликени, а там вероятно се говори така, както говори тя! Но най-важното е, че Живко Памперса - кметът без 'авторитет' може и да топне чушката! А който от старозагорци не вярва в достоверността на видеото, може да го приеме като шега!

Коментари (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!):   

 
#4 психодиспансера 10-02-2015 15:40
куку руку куку руку куку руку куку руку
 
 
#3 Йорданов 30-01-2015 10:58
Малко са смелчаците като Михаилов . Аз преди 27години бях осъден на 20 години затвор.
 
 
#2 Михаил Михайлов - редактор 21-01-2015 14:51
И защо, моля Ви, кметът на Стара Загора да ходи в Раднево? Там кметът също е от ГЕРБ!
 
 
#1 име задължително 21-01-2015 12:49
малоумник...тоя още ли не е затворен в Раднево??
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!