'Нова телевизия' намери старозагорска измамница, полицията нехае!


'Нова телевизия' намери старозагорска измамница, полицията нехае!И друг път съм го казвал, в този си вид полицията, прокуратурата и съда само вредят на обществото и подпомагат престъпността: След като във фейсбук-групата на Йордан Йорданов "Истината за Стара Загора" се появи видео с една старозагорска измамница, колегата от "Нова телевизия" Георги Манев веднага я намери, а старозагорските полиция и прокуратура си го преместиха в другия крачол. Вижте видеото на колегите, а аз по-долу публикувам основните коментари от групата на Йордан Йорданов:
Севдалин Ангелов ВНИМАНИЕ - ИЗМАМА!! Тази жена си взема рестото два пъти - пореден случай! Обикаля магазините в целия град. Бъдете внимателни! Не е до 10-тe лева, а до това че те правят на ... Ако някой я познава или има някаква информация за нея, моля да ми пише на лични! Моля ви споделяйте, за да може повече хора да се предпазят!!
Plamena Yovcheva Аз работа в зоо магазин идвала е при мен и така и стана.
Севдалин Ангелов Така прави, за втори път идва при нас.
Plamena Yovcheva При мен втория път не й се получи и повече не е идвала. И като не й се получи отиде в съседния и го направи там. Не можах да ги предупредя по-рано.
Севдалин Ангелов Двата пъти бяха различни продавачки и нито една от тях не я знае какви ги върши и затова й минава номера.
Plamena Yovcheva Аз си помислих, че съм се объркала й затова и върнах. После се усетих засякох си касата и разбрах че ме е метнала върнах записа на камерите и се уверих, че е така.
Светла Генчева Лелеее, още не си е намерила майстора преди 8 години и на мен ми го направи тоя номер, ама ние нямахме камери....
Toshka Kircheva Който е сигурен в себе си, не й връща втори път. А когато се стигне до камери... тя изчезва. Казвам го от опит.
Керанка Йорданова Тя сигурно с това се прехранва повече от 8 години. Тая крадла и по тв я даваха и пак не я е срам. Абсолютно перде. Ужас!
Даниела Йорданова От Железник е въпросната госпожа. И ние сме си патили!!
Diana Hristova Като не пускате жалба в полицията така ще си обикаля... Я пуснете всички хора жалби към въпросната жена и ще си намери майстора.
Ев Гущерова Тази госпожа знае ли колко е трудоемка работата в хранителен магазин и какво е цял ден да работиш на каса. И тези десет лева са половината надник на момичето, което ще трябва да и ги даде от джоба си. Срамота!!!
Daniela Dimitrova Тя ни е клиентка, при нас изгоряха две колежка, но като дойде при мен поиска още 10 лв и и казах да изчака да засека касата. Тя се отказа - била се заблудила, сега като ме види и не влиза в магазина.
Д. Георгиева И при мен не й мина номера. Веднага направих стоп каса и й казах, че на камерите всичко се вижда. Тръгна си и повече никога не се върна!! Това беше преди повече от 2 год.
Daniela Dimitrova Извинете, ама от тук 10, от там 10 стига да мине 5 магазина днес и ето ти храна за семейството, примерно! Пък аз и всички съвестни граждани нека да ходим на работа.
Мария Момчева От години го прави и дори вдига скандали. Жената явно не е добре.Просто взимате парите и до последно ги държите в ръката като й връщате рестото. Два пъти пробва и като види, че не минава номера не се появява повече.
Румяна Иванова Живее в големия Железник.
Даниела Йорданова Според мен жената си е със заболяване!!!
Румяна Иванова Нищо й няма Дани, много си е в ред. Мен като ме удари я нямаше един месец на спирката. Гаранция, че знае какво прави.
Даниела Йорданова Каква наглост трябва да имаш, за да се върнеш отново на същото място?! Или да "избомбиш" отново или да ти оедрят парите?! Не е нормално... А и не мисля,че ще се спре!
Румяна Иванова Спокойна е, защото никой нищо не й прави.

Коментари:  

 
#1 фифи
Продавачката къде спи?? Как не помни че вече е върнала ресто??
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!