Общинският съвет реши: Бедечка ще става полупарк-полуквартал!


Общинският съвет реши: Бедечка ще става полупарк-полуквартал!ВИДЕО - ТВ СТАРА ЗАГОРА: Поради големия интерес около бъдещето на парк "Бедечка", сайтът "Гласът на Стара Загора" ви представя цялото обсъждане и гласуването в Общински съвет - Стара Загора, провело се на 28.09.2017 г., относно бъдещето на парка (видеото е на ТВ "Стара Загора"). Съветът, доминиран от ГЕРБ, отхапа една голяма част от парка и я подари на реститути и прекупвачи, но какво друго можем да очакваме от ГЕРБ!

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!