Оскубахме п*тката и на адв. Мирослава Гачева (бивша Стоянова)Старозагорският стажант Михаил Михайлов разнищва една лична история в имотната мафия на Стара Загора... и този път основен "заподозрян" е адв. Мирослава Гачева (бивша Стоянова) - бивш секретар на адвокатската колегия в Стара Загора, а бившият й мъж адв. Атанас Тодоров Стоянов е настоящ председател на адвокатската колегия в Стара Загора... Мила родна картинка, но и "старозагорският стажант" не е вчерашен!

 

Коментари:  

 
#16 Иванов
Браво,че накрая я глобиха дано да е с много защото тя лъже и мами много хора и ги обира с прекомерни хонорари както само тя може.На Вас специални адмирации.
 
 
#15 Михаил Михайлов - редактор
ГЛОБЕНА Е!!! Днес (20.05.2016 г.) получих писмо от НАП - Пловдив, че адв. Гачева е глобена! От НАП не казват каква е глобата, но ще проуча каква е законовата възможност да разбера точно каква е глобата! Днес обаче пия бира от кеф, проверките ги оставям за после, все пак важното е, че е ГЛОБЕНА!!!
 
 
#14 Иванов
Господин Михайлов,какво стана с тази мошеничка адвокат Гачева успяха ли данъчните да и хванат далаверите и да я одрусат.Скоро разбрах,че карала да и превеждат парите по сметка.Ще чакам да информирате тук хората за нея.Пак Ви поздравявам за това което правите.
 
 
#13 до Мария
Най-доброто, което можете да направите, е да пуснете един нов сигнал до НАП - Стара Загора. Сигналът трябва да съдържа трите имена на подателя, ЕГН-то и адрес за кореспонденция, както и собственоръчно поставен подпис на подалия сигнала. В сигнала трябва да е описан конкретен случай на нарушение, както и добре е да бъдат приложени всички доказателства, с които разполагате (ксерокопия). Добре е да подадете сигнала лично в НАП, за да вземете техния входящ №, за да можете да проверявате развитието.
 
 
#12 Мария
Браво дано си получи заслуженото при проверка и да я хванат,защото тя много лъже.Ако знам името на някой от инспекторите които и правят проверка бих им предоставила и аз документи издадени от нея фалшиви,за които е взела доста пари и не са отчетени за данъци.
 
 
#11 Михаил Михайлов - редактор
На този етап адв. Гачева е подложена благодарение на мен на тежка данъчна ревизия - проверката по сигнала тече вече 4-ти месец... Нека първо данъчните да я поотупат малко, нека ме уведомят официално, пък тогава ще видим следващите стъпки! Сигурно на лягане и на ставане, както и три пъти през деня ме кълне и пустосва адв. Гачева, но издаването на фалшиви документи и недекларирането им пред НАП + опита да ме преметне доведе до ревизия, както и до проверка от прокуратурата и криминална полиция!
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!