Оскубахме п*тката на прокурор Емилия Вакарелска-Тодорова


EMILIJA VAKARELSKAРазследването на сайта "Гласът на Стара Загора" срещу безобразията на районния прокурор на Стара Загора Емилия Вакарелска-Тодорова навлиза във финалната си фаза. Редакторът на сайта Михаил Михайлов оспорва в съда отказ за предоставяне на информация от страна на Районна прокуратура - Стара Загора и по мнение на няколко юриста е на път да спечели делото. Ако това се случи, срещу Вакарелска-Тодорова ще бъдат заведени още две дела, а "Гласът на Стара Загора" се ангажира за подаде още един сигнал в специализираното звено за разследване на магистрати... Това ако не е яко скубане, не знам кое е яко скубане!!!

  

Коментари:  

 
#3 Михаил Михайлов - редактор
Бате Кочо, точно защото прокурорката с оскубаната п*тка се опита незаконно и с абсолютна наглост и арогантност да ме прибере в Лудницата в Раднево поне за 6 месеца, точно затова си го получава в момента... Просто Емилия Вакарелска-Тодорова (Недоебаната) взе едни пари и се намеси в един имотен спор, като се опита да ме изкара луд, за да услужи на вещото лице в Съда Георги Илиев (известен в града като "Бати Пути")... сега Оскубаната п*тка си сърба попарата!
 
 
#2 Кочо
Абе този няма ли кой да го прибере някъде?
 
 
#1 мераклия
Абе Михайлов, ти си бил голям скубач бе! Ще простудиш прокурорката, сега иде зима и космите са и нужни, пък честно казано и аз исках да си отскубна едно косъмче, ако си запазил нещо от вълната дай малко и на мене, че да сравня космите на мойта жена имат ли разлика с прокурорските косми. хахахаха
 

Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!