Оскубахме п*тката на прокурор Емилия Вакарелска-Тодорова


EMILIJA VAKARELSKAРазследването на сайта "Гласът на Стара Загора" срещу безобразията на районния прокурор на Стара Загора Емилия Вакарелска-Тодорова навлиза във финалната си фаза. Редакторът на сайта Михаил Михайлов оспорва в съда отказ за предоставяне на информация от страна на Районна прокуратура - Стара Загора и по мнение на няколко юриста е на път да спечели делото. Ако това се случи, срещу Вакарелска-Тодорова ще бъдат заведени още две дела, а "Гласът на Стара Загора" се ангажира за подаде още един сигнал в специализираното звено за разследване на магистрати... Това ако не е яко скубане, не знам кое е яко скубане!!!

  

Коментари:  

 
#11 До Михайлов
Ей, Михайлов, ти си ги попилял бре! Не знам същността на делото, но и 2000 лева срещу държавна институция си е победа!
 
 
#10 Михаил Михайлов - редактор
На последното дело, по което се явявах, ми присъдиха 2000 лева обезщетение за нанесени вреди... Аз обаче обжалвам размера, тъй като бях поискал доста повече!
 
 
#9 До Михайлов
Михайлов, що не кажеш колко ти дадоха от съда?
 
 
#8 Факти
Вакарелска е нимфуманкъ - изпунаиба всички съдии, прокурори и политици в Стара Загора и околията. Явно политикът Георги Гьоков и прокурорът Гриша Мавров, дето се водеха официални любовници, не й стигат, че ги е подкарала всички наред.
 
 
#7 Яката
Вярно е, че Вакарелска много смърди отдолу! Като дойде на работа в Окръжна прокуратура и цялата Съдебна палата в Стара Загора се осмърдява. Като виц се носи в Съда, че един обвиняем се е признал за виновен, само и само да не стои повече в съдебна зала заедно с Вакарелска, от която е смърдяло на развалена риба. Съдията обаче казал "невинен" и прекратил делото, за да не припадне от смрад.
 
 
#6 ДО Недоибаната прокурорка Вакарелска
Аз също съм я ибал тая, вярно е че много мирише отдолу. Замалко да пувърна докато я ибаф. Ама да не се разсърди, едвам се удържах. Иначе ако й бях пувърнал на малките цицки кой знае какво дело щеше да ми спретне в Съда. Иначе и аз фанах пучи въшки от нея.
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!