Питаме Сотир Цацаров: Ти ху*ова глава ли си или Главен прокурор?


Питаме Сотир Цацаров: Ти ху*ова глава ли си или Главен прокурор?Драги старозагорци, голям смях пада напоследък със Сотир Цацаров и това си е! Редакторът на сайта "Гласът на Стара Загора" го спуква от бъзик, при това с официални искания до Сотир Цацаров, на които искания бай Сотир няма какво да отговори. Но сам си е виновен, като тръгна да спасява недое*аната старозагорска прокурорка Емилия Вакарелска-Тодорова ще има да става за смях. Предоставям на Вашето внимание текстовете на двете последни искания до Ху*овата глава Цацаров, които Михаил Михайлов депозира във Върховна касационна прокуратура! ПЪРВО: Г-н Цацаров, не ми се правете на женски полов орган, започващ с „п” и завършващ на „утка”! На 12.08.2017 г. внесох ИСКАНЕ с вх. № 40727/12.08.2017 г. ЛИЧНО ДО ВАС, а Вие сте препратили искането ми до АП-София… Дебело подчертавам, че не съм искал да обжалвам отказа за образуване на досъдебни производства по пр. преписки № 17057/2017 г. и № 17058/2017 г. по описа на СГП. Ако исках да ги обжалвам, щях да го направя лично в АП-София, без да Ви пиша на Вас. Лично аз считам решенията по тези преписки за абсолютно правилни и затова не обжалвам. Тези решения обаче силно контрастират с решението на РП-Стара Загора по д.п. № 2573/2013 г. – проявява се двоен стандарт, защото по д.п. № 2573/2013 г. срещу мен бяха образувани общо три наказателни дела… Предвид, че Вие не сте ху*ова глава, а ръководител на Прокуратурата в Р.България (поне АЗ се надявам да е така, а не обратното!) настоявам за Вашето отношение по случая, като получа отговор на въпросите ми поставени в мое ИСКАНЕ с вх. № 40727/12.08.2017 г. Ако наистина не сте ху*ова глава, а сте Главен прокурор, то отново настоявам за Вашия отговор. Прилагам отново копие от Искането ми. ВТОРО: Г-н Цацаров, предвид, че Вие не сте ху*ова глава, а ръководител на Прокуратурата в Р.България (поне АЗ се надявам да е така, а не обратното!) настоявам за Ваш бърз отговор по мое Искане с вх. № 36445/20.07.2017 г. Съзнавам, че Искането ми е „деликатно”, тъй като е свързано с това да вземете отношение по беззаконните действия на РП-Стара Загора срещу мен, но нали точно по тази причина не сте ху*ова глава, а Главен прокурор (или бъркам?).

Коментари:  

 
#3 Бай Куртю
Бай Сотю е забил морно езиче у дупката на прокурор Вакарелска от Стара Загора и затова е станал уйова глава.
 
 
#2 Бай Сотю
Тоя Сотир Цацаров ми изглежда на голям тъпан или по-точно на тъпанар. Браво, Михале, продължавай да ги изтипосваш всичките мерзавци.
 
 
#1 Бай Сотю
Миале, Миале истествено чи съм уйувъ глава. Ти кво си пумисли?!
 

Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!