Питаме Сотир Цацаров: Ти ху*ова глава ли си или Главен прокурор?


Питаме Сотир Цацаров: Ти ху*ова глава ли си или Главен прокурор?Драги старозагорци, голям смях пада напоследък със Сотир Цацаров и това си е! Редакторът на сайта "Гласът на Стара Загора" го спуква от бъзик, при това с официални искания до Сотир Цацаров, на които искания бай Сотир няма какво да отговори. Но сам си е виновен, като тръгна да спасява недое*аната старозагорска прокурорка Емилия Вакарелска-Тодорова ще има да става за смях. Предоставям на Вашето внимание текстовете на двете последни искания до Ху*овата глава Цацаров, които Михаил Михайлов депозира във Върховна касационна прокуратура! ПЪРВО: Г-н Цацаров, не ми се правете на женски полов орган, започващ с „п” и завършващ на „утка”! На 12.08.2017 г. внесох ИСКАНЕ с вх. № 40727/12.08.2017 г. ЛИЧНО ДО ВАС, а Вие сте препратили искането ми до АП-София… Дебело подчертавам, че не съм искал да обжалвам отказа за образуване на досъдебни производства по пр. преписки № 17057/2017 г. и № 17058/2017 г. по описа на СГП. Ако исках да ги обжалвам, щях да го направя лично в АП-София, без да Ви пиша на Вас. Лично аз считам решенията по тези преписки за абсолютно правилни и затова не обжалвам. Тези решения обаче силно контрастират с решението на РП-Стара Загора по д.п. № 2573/2013 г. – проявява се двоен стандарт, защото по д.п. № 2573/2013 г. срещу мен бяха образувани общо три наказателни дела… Предвид, че Вие не сте ху*ова глава, а ръководител на Прокуратурата в Р.България (поне АЗ се надявам да е така, а не обратното!) настоявам за Вашето отношение по случая, като получа отговор на въпросите ми поставени в мое ИСКАНЕ с вх. № 40727/12.08.2017 г. Ако наистина не сте ху*ова глава, а сте Главен прокурор, то отново настоявам за Вашия отговор. Прилагам отново копие от Искането ми. ВТОРО: Г-н Цацаров, предвид, че Вие не сте ху*ова глава, а ръководител на Прокуратурата в Р.България (поне АЗ се надявам да е така, а не обратното!) настоявам за Ваш бърз отговор по мое Искане с вх. № 36445/20.07.2017 г. Съзнавам, че Искането ми е „деликатно”, тъй като е свързано с това да вземете отношение по беззаконните действия на РП-Стара Загора срещу мен, но нали точно по тази причина не сте ху*ова глава, а Главен прокурор (или бъркам?).

Коментари:  

 
#3 Бай Куртю
Бай Сотю е забил морно езиче у дупката на прокурор Вакарелска от Стара Загора и затова е станал уйова глава.
 
 
#2 Бай Сотю
Тоя Сотир Цацаров ми изглежда на голям тъпан или по-точно на тъпанар. Браво, Михале, продължавай да ги изтипосваш всичките мерзавци.
 
 
#1 Бай Сотю
Миале, Миале истествено чи съм уйувъ глава. Ти кво си пумисли?!
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!