Рецитал на Митко Динев в Харманли


Рецитал на Митко Динев в ХарманлиРециталът на най-великия съвременен старозагорски поет Митко Динев в Харманли е едно от най-значимите литературни събития през последните няколко години в България. Лиричен до последния косъм на гъза си, Митко Динев очарова харманлийци и публиката избухваше в бурни аплодисменти след всяко негово стихотворение. (Както всички знаем, стиховете на Митко Динев съдържат ненормирана лексика - длъжен съм да предупредя малцината незнаещи!)

Коментари:  

 
#3 ДО Мили Кукуто
Миале,Миале да ибе кой те докопа джендър такъв.
 
 
#2 Андронов
Браво Динев, затова с тебе сме съдружници в холдинг "Загора" - защото си хипер гениален! Добре е че не ревнуваш Ирина - да те цитирам: Нали не е*ат мене!
 
 
#1 Фенки-фенки
Динев пак разцепи мрака. Това е литературна Стара Загора. Браво!
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!