Старозагорец съди собственика на телевизия СКАТ


Собственикът на телевизия „Скат” Валери Симеонов дължи 124 000 лева на строителния предприемач от Стара Загора Николай Миков. Това разкрива бизнесменът в скандално интервю. „Каза, че без съд няма да ми даде и стотинка, затова заведох дело срещу него. Не мога да повярвам, че може да ми се случи такова нещо”, споделя огорченият бизнесмен. Историята на инженер Миков и Валери Симеонов започва с най-добри намерения за проспериращ бизнес, но завършва с раздяла и скандал – типично по български. Преди няколко години двамата основават съвместно фирма, правят усилено окабеляване на Бургаска област, въртят и общи строителни обекти. Всичко върви по мед и масло, докато нещата не опират до пари и плащания. Камъчето на раздора се оказва хотел в центъра на Златоград, за който Валери Симеонов забравил да се разплати с вече бившия си съдружник. 

 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!