Старозагорски полицаи вземат подкуп?!


... ами видеото е красноречиво! Не само полицаите, но твърдя, че и районната прокурорка госпожица Емилия Вакарелска също взе подкуп преди време от същия човек! Само уведомявам полицай БА ЛИ МААМУ, че официално ще сезирам за случая президента Росен Плевнелиев, вътрешния министър Цветлин Йовчев и главния прокурор Сотир Цацаров... и ще има "Полицай, легни-стани!" много пъти. Г-н полицай (пардон: ГЛАВЕН ПОЛИЦАЙ) БА ЛИ МААМУ, вие не се ли научихте да ходите с униформа? Защото свалянето на част от униформата (в случая фуражката) ви прави абсолютно нелегитимен, а ако случайно го знаете, кажете го на вашия колега полЮцай, който освен че е без фуражка, пуши на работното си място!

 

 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!