СЪДЪТ РЕШИ: Михаил Михайлов е пик*л на главата на Георги Илиев


СЪДЪТ РЕШИ: Михаил Михайлов е пик*л на главата на Георги ИлиевДраги старозагорци, многократно съм ви се оплаквал от моите разправии със съдебната система на тъпата България, но напоследък циркът стана велик: По едно от делата Софийски районен съд постанови, че съм пик*л на главата на вещото лице към Окръжен съд - Стара Загора Георги Илиев. Никой да не се смее, защото Георги Илиев пусна жалба срещу мен, че съм му пик*л на главата, Прокуратурата образува дело, но сега Съдът го прекрати... Съдът потвърди обаче, че съм пик*л на главата на Георги Илиев - това разбира се може само да ме радва, тъй като сега Георги Илиев остава "навеки" маркиран с моята пик*я и авторитетът му в съдебните заседания, в които участва, ще е под нулата - представяте ли си вещо лице опикано от един такъв като мене и накрая на мен нищо не ми се случва... Сега позорът ща следва Георги Илиев до гроб! Макар че според група съветски учени така Георги Илиев се покри с вечна слава - като героите на Шипка, само дето той е бил в ниското! На опик*ния - честито!

Коментари:  

 
#18 ДО Илиев - Бати Путито
Цицке, цицке, да те ибе кой те хване гербаджийски вмирисан боклук такъв.
 
 
#17 За джендераста Илиев
Как Георги Илиев да не е пе*ераст като вчера го ибах. Познавам още 50 старозагорци, дето са го ибали и са му мачкали големите цицки.
 
 
#16 Факт
Голяма цица има тоя Георги Илиев, дето му викат Бати Пути. Могат да го вземат да кърми новородените. Неговите отрочета и без това отдавна пукнаха, поне цицките му да не стават зян.
 
 
#15 Жоро Цицътъ
Не се ибавайте с мен, защото няма жена в Стара Загора с по-красив и по-стегнат бюст от моя! Недейте ми завижда, моля ви.
 
 
#14 Ахъ ахъ
Защо на видеото няма 18+? С тези голи цицки на Георги Илиев видеото направо попада в графата "медицински филми". Като видя гнусното голо тяло на дъртия козел, направо и от жената ми се отщява. Направо започва да ми се драйфа.
 
 
#13 Xaxa
Ако ми падне Георги Илиев, може и да му ударя едно мъдо! С голям кеф ще му го ударя. И на жена му мога да ударя, ама само ако си плати, че е архигрозна. 100 кинта и я омушквам.
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!