Треньорка от Стара Загора със 7 аборта!!!


ТЕКСТ И КАРТИНА ЮТУБ: Това е Божидара Гулева, треньор на част от параолимпийския отбор на България! Всъщност това е жената правила 7 аборта от най-различни мъже... но за мен най-смешния аборт, който е правила е от бившия и съпруг Цаньо Тодоров, когато вече са били разведени и тя вече се е готвила да се жени за настоящия си съпруг Георги Гулев - и той голям спортист, голяма работа... от известно време и курвар (дето не си поглежда детето, което има от друга жена). Смях в залата (залата е град Стара Загора), Георги Гулев досега не знаеше за тези забежки на благоверната си Божидара, макар че цялата зала (град Стара Загора) му се смее зад гърба вече почти 40 години. Е по-добре да разбере късно, отколкото никога - бай Георги, вече знаеш!!! То лошото е, че и синът на Божидара и Георги Спас Гулев (прилича на баща си Георги, така че вероятно е от него), та и Спас Гулев ще разбере, че майка му е шнюрва! Ами, Спасе, децата не са виновни за либидото на родителите си!

 

 

 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!