ШОК: Омушкали жената на Смелия Чунг от Стара Загора?


ШОК: Омушкали жената на Смелия Чунг от Стара ЗагораДраги старозагорци, преди месеци бях забъркан в една любовна интрига, че направо щях да ям и шамари! То да бях аз ибал - добре, но бях нарочен от един старозагорски юнак, че един мой приятел ибал жена му... Въобще не се смейте! И аз това питам, какво общо имам аз с цялата история, но като видите за кого става въпрос, ще разберете. Всъщност човекът, който тогава ми размахваше вербални юмруци беше Веселин Панов, известен в Стара Загора с прякора Смелия Чунг. Това е същия тоя дето ръководи Колежа по охрана и сигурност на Кухия депутат (тоест на Маноил Манев) и който не престава да пише злобни коментари във фейсбук под името Веселин Александров. Е как на такъв да му обясниш, че нито познаваш жена му, нито си я ибал, нито те интересува нейния полов живот...

Коментари:  

 
#4 Илия
Веселен Панов е от крими контингента още през '90 години,дружки му бяха затворници -бивши и настоящи,най-известен е с това ,че вади нож за дребни препирни и налита на бой за глупости,ако питате мен се нуждае от спешно психиатрично лечение за агресия,а може би и наркотици!
 
 
#3 сашко
ФРОГ-НЮЗ: Председателят на Българската федерация по ушу Стефан Колев е подал жалба до главния прокурор срещу депутата от ГЕРБ Маноил Манев. Колев твърди, че Манев е присвоил голяма сума пари за организацията на Европейското първенство по това бойно изкуство, което се проведе миналия май в Стара Загора.
 
 
#2 Бодигард
Много се бъркате за Весо. той е един от най-добрите охранители в Стара Загора.
 
 
#1 Хьомне
Тоя Веселин е егати абсурдния хомосексуалист! На тоя ако му извадят нож, ще се наака на секундата. Разбирам защо жена му си търси други...
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!