ШОК: Омушкали жената на Смелия Чунг от Стара Загора?


ШОК: Омушкали жената на Смелия Чунг от Стара ЗагораДраги старозагорци, преди месеци бях забъркан в една любовна интрига, че направо щях да ям и шамари! То да бях аз ибал - добре, но бях нарочен от един старозагорски юнак, че един мой приятел ибал жена му... Въобще не се смейте! И аз това питам, какво общо имам аз с цялата история, но като видите за кого става въпрос, ще разберете. Всъщност човекът, който тогава ми размахваше вербални юмруци беше Веселин Панов, известен в Стара Загора с прякора Смелия Чунг. Това е същия тоя дето ръководи Колежа по охрана и сигурност на Кухия депутат (тоест на Маноил Манев) и който не престава да пише злобни коментари във фейсбук под името Веселин Александров. Е как на такъв да му обясниш, че нито познаваш жена му, нито си я ибал, нито те интересува нейния полов живот...

Коментари:  

 
#4 Илия
Веселен Панов е от крими контингента още през '90 години,дружки му бяха затворници -бивши и настоящи,най-известен е с това ,че вади нож за дребни препирни и налита на бой за глупости,ако питате мен се нуждае от спешно психиатрично лечение за агресия,а може би и наркотици!
 
 
#3 сашко
ФРОГ-НЮЗ: Председателят на Българската федерация по ушу Стефан Колев е подал жалба до главния прокурор срещу депутата от ГЕРБ Маноил Манев. Колев твърди, че Манев е присвоил голяма сума пари за организацията на Европейското първенство по това бойно изкуство, което се проведе миналия май в Стара Загора.
 
 
#2 Бодигард
Много се бъркате за Весо. той е един от най-добрите охранители в Стара Загора.
 
 
#1 Хьомне
Тоя Веселин е егати абсурдния хомосексуалист! На тоя ако му извадят нож, ще се наака на секундата. Разбирам защо жена му си търси други...
 

Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!