ШОК: Старозагорският мутрьо Иван Котаров станал набожен...


ШОК: Старозагорският мутрьо Иван Котаров станал набожен...Преди няколко дена попаднах на едно интервю, в което старозагорският мутрьо от близкото минало Иван Иванов, по прякор Котаров, твърди, че е станал набожен... И то не от сега да е станал набожен, но си бил и набожен още когато е бил мутрьо и яко е шмъркал (цитирам). Ето до какво води системното смъркане, драги зрители - започва и Господ да ти се привижда... Но вижте видеото, повярвайте ми, забавно е, пък и в Стара Загора Котаров беше култова ъндърграунд личност!

Коментари:  

 
#1 До Изкукуригалия набожник
Котарче, по-добре да се беше кандидатирал за кмет, че нашия простак Живко за нищо не става! Алелуя, Котаров - кмет на Стара Загора.
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!