ШОК: Таньо Брайков 'чукал на частно' в работно време!!!


ШОК: Таньо Брайков 'чукал на частно' в работно време!!!Драги старозагорци, чехите имат една народна поговорка: "Тръгни след бръмбар, ще стигнеш до л*йно!" И аз така, тръгнах да разследвам Областна дирекция "Земеделие" в Стара Загора и нейния директор Елка Бонева, пък стигнах до председателя на Общинския съвет в Стара Загора Таньо Брайков! Не че смятам Елка Бонева за бръмбар, а Таньо Брайков за л*йно, но не знам защо, сетих се за поговорката. В действителност става въпрос за следното: Разследвайки уволнението на 8 служителя на Областна дирекция "Земеделие" се натъкнах на документи, показващи, че Дирекцията, въпреки че има щатен юрисконсулт е наела за адвокат по делата си срещу 6 от бившите си служители председателят на Общинският съвет в Стара Загора Таньо Брайков. В същото време Таньо Брайков има 8-часов трудов договор с Общински съвет - Стара Загора, който по време съвпада с работното време на Административен съд - Стара Загора, където уволнените са завели своите искове срещу Дирекцията, и чисто законово Таньо Брайков не би могъл да се явява по делата, тъй като работното му място е в Община Стара Загора... Въпреки това Таньо Брайков се е явявал по делата, като за всяко дело му е заплатен адвокатски хонорар в размер на 600 лева, а по загубеното дело срещу Николина Горова и още 600 лева за касационно обжалване. Освен това Таньо Брайков е получил още 1200 лева по друг адвокатски договор с Областна дирекция "Земеделие", което прави за 2017 г. общо 5400 лева. Както се казва "На печелившите - честито!", но ако има поне грам морал, моля бившия доносник на държавна сигурност Таньо Брайков да ми се обади на телефон 0898/44-78-73 и да отговори на един прост въпрос: Колко пари "изчука на частно" през 2017 г. като адвокат през 8-часовото си работно време на председател на общинския съвет в Стара Загора и законно и морално ли е това?

Коментари:  

 
#5 Стоян Тотев
Какво е станало с Таньо Брайков, да не са му направили вуду магия? Не знам чука или лиже, но стана за смях на цяла Стара Загора!
 
 
#4 Бай Михал
Тоя идиот Таньо Брайков жив ли е или се гръмна? Много му дойде нещо на бившия доносник на ДС. Да не се е изселил от Стара Загора?
 
 
#3 Чукачев
Като гледам Таньо Брайков, явно вече му го нахендриха. По физиономията му личи, че му е харесало. Да разкаже колко пари взема от община Братя Даскалови, без да върши нищо като юрист.
 
 
#2 Бонкел
Морал-ГЕРБ, антоними ли му се викаше? Е.Б-ъ явно е евфемизъм на безнаказано разиграваща си коня, самозабравила се, дерибействаща на два фронта държавна служителка и местна парламенталистка? Евала!
 
 
#1 Наблюдател
Тоя настъпа котако по опашката. Адросата, Перуна и Янчо К. ще му го нахендрят.
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!