Истината за Стара Загора

Тук са представени най-интересните дискусии, спорове и кавги, взети от фейсбук-групата "Истината за Стара Загора".

Старозагорци обвиниха ЧСИ Кръстьо Ангелов за смъртта на човек!

Старозагорци обвиниха ЧСИ Кръстьо Ангелов за смъртта на човек!Красен Марков Мъж се самоуби в близост до кантората на ЧСИ Кръстьо Ангелов в Стара Загора. Споменаваше, че бе тормозен от някой си частен съдебен изпълнител, но не знам подробности.
Todor Ivanov Трябвало е да влезе да ги избие всичките и ако иска тогава да се гръмне... Тогава много хора щяха да са доволни...... Тоя е за разстрел....
Ирен Караиванова На 2-рия етаж във Верея е тоя Кръстьо Ангелов. Целия град реве от него, заради големите му такси и заради меко казано гнусното му...

Янко Янков поръча втори палеж над редактора на "Гласът на Стара Загора"!

Янко Янков поръча втори палеж над редактора на "Гласът на Стара Загора"!Михаил Михайлов Янко Янков поръча ВТОРИ ПАЛЕЖ срещу редактора на сайта "Гласът на Стара Загора" Михаил Михайлов само 2 нощи след първия неуспешен палеж. Първият беше около 1:30 на 18 януари, вторият - около 1:45 на 20 януари 2017 г.
Лъчезар Кънчев Викайте първо полиция, щом сте очаквали, да разследва по "горещите" следи... или монтирайте камера, ако имате възможност... Голяма дивотия, не знам как трябва вече да се решава проблема, рецидив!
Водното Конче Това не е живот, по-цяла нощ...

Стара Загора - най-неизчистеният град!

Стара Загора - най-неизчистеният град!Йордан Панайотов Най-неизчистеният град! Къде е лугата, солта, почистването изобщо??? Пак отидете да се редите да си платите данъка на първата възможна дата... Особено всички като мен, живеещи на неприоритетните улици... И после мрънкания, че не се чистело и няма нищо насреща. Докато няма единност и не се обединим всички да не платим всевъзможни данъци и таксички така ще! От какво ви е страх питам? Ще ни арестуват ли? Всички ли??? Тези, които лежат в болниците със счупени...

Янко Янков изпрати подпалвачи срещу 'Гласът на Стара Загора'!!!

Янко Янков изпрати подпалвачи срещу 'Гласът на Стара Загора'!!!Михаил Михайлов Хора на Янко Янков се опитаха да подпалят къщата ми, нападателят се самозапали!!! Коктейлът Молотов след като счупи едното стъкло са върно от второто и падна върху нападателя, той избяга с горящи ръце!
Ем. Стоянов Михаил Михайлов, не обвинявате без да знаете. Ако имате доказателства не е ли редно да бъдат, където им е мястото и съответно да бъдат представени и работено по тях?
Михаил Михайлов Стоянов, кого да обвиня??? Може би Стайко Стайков, защото на шега...

Троловете на кметЯ обвиниха Йордан Йорданов за непочистения сняг

Троловете на кметЯ обвиниха Йордан Йорданов за непочистения снягЙордан Йорданов От няколко дни 4-5 човека се опитват да ме убедят ,че Стара Загора изглежда като на снимката от парка, че е лято. Същите господа и дами ме упрекват, че само спамя, троля, хейтвам, насаждам негативизъм, плюя общината, мрънкам и още куп епитети. Явно, според тях, аз съм се объркал и нищо нередно, неморално спрямо гражданите не се случва. Вероятно те не виждат вашите коментари и смятат, че аз съм единственият, който пиша за истината в Стара Загора. Опитват се да ме убедят че в групата не...

Йордан Йорданов захапа кмета за безобразното 'почистване' на снега

Йордан Йорданов захапа кмета за безобразното 'почистване' на снегаЙордан Йорданов Тротоарите в целия град са в трагично положение,да не говорим за кварталите.Хората се движат по уличното платно, като създават предпоставки за ПТП. Толкова неадекватно положение от почистващата фирма, не е имало до сега. В община Ст. Загора от обществени поръчки и други такива се хранят над 200 строителни фирми. Поне 100 от тях разполагат с ето такива мини багерчета. Питам ги директно, след като виждат какво е състоянието на целия град,защо не предложиха помощ на кмета Ж. Тодоров и...

ШОК: Данчо Катмата изгони Мира Протеста от Истината за Стара Загора!!!

ШОК: Данчо Катмата изгони Мира Протеста от Истината за Стара Загора!!!Йордан Йорданов Mira Jivanmukti даде обет за мълчание в групата и пое по пътя на усъваршенстването. Йога е науката, която води по пътя на опознаване на човешката същност и целта й е достигане до чистото съзнание, покоя и блаженството в нас. Йога ни разкрива скритите закони, които управляват ума, и ни дава средство да се справяме с емоции като гняв, угризения, вина, завист, страх. На добър път.
минчо минчев Правилно е решила.
Жасмин Иванов Сполай...

Фейсбук общността подкрепи призив на 'Гласът на Стара Загора'

Фейсбук общността подкрепи призив на 'Гласът на Стара Загора'Михаил Михайлов Старозагорци, подкрепете кака Цецка на балотажа! Важно е!!!
Vladimir Tenev Ко даваш.
Поли Кънева Що?!?
Martin Kirilov Колко даваш??
Nedka Markova Нито нея, нито него! По действията им ще ги познаете. А какви са техните през последните години?! Не ни убеждават! По-добре без президент, докато се намери честен достоен патриот да милее за рода и родината си, а не да продава земята с народа и всичките ни богатства!!!!!
Илиан Иванов Куманов Ужас никога....

Мира Протеста сдъвка Данчо Катмата в неговата група!

Мира Протеста сдъвка Данчо Катмата в неговата група!Mira Jivanmukti АДМИНИСТРАТОРЪЪЪТ! ЩЕ МИ ОБЪРНЕТЕ ЛИ ВНИМАНИЕ? Твърдят, че сте казал за мен, че ми липсва култура на общуване. Бихте ли пообщувал малко с мен, за да потвърдим или опровергаем това? Вярно ли е, че сте казал това за мен? На кого? По повод кое мое изказване? Бихте ли ми се извинил (ако наистина сте казал това) ако се окаже, че културата ми на общуване надвишава тази на хората, които са се посветили да ме дескридитират?
Светломир Бакалов По повод видеото...

Пробват да изгонят Мира Протеста от Истината за Стара Загора

Пробват да изгонят Мира Протеста от Истината за Стара ЗагораСилвия Иванова Ще помоля Администратора да обърне внимание на обидите на Mira Jivanmukti към останалите членове на групата.Никой не е длъжен да и търпи обидите и простотиите.Ако някой е искал да бъде обиждан когато е на различно мнение от нейното, щеше да стои в групата на ЯЯ. Но заради тази особа и тази група отива да се превръща като неговата. Надявам се Админа да вземе необходимите мерки.
Mira Jivanmukti Но и фалшиви профили не се толерират. И обиди към фалшиви профили и...

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!