Истината за Стара Загора

Тук са представени най-интересните дискусии, спорове и кавги, взети от фейсбук-групата "Истината за Стара Загора".

Жълтото такси на Янко Гъза отново заснето в нарушение!

35Panko Bodurov Когато моралът е само за пред медиите...
Люба Маринова-Петкова Мдааааа, това тоя дето прави кампании за достъпни тротоари, пък после фирмата на жена му спечели поръчката за антипаркинг елементите, докато брат му беше общински съветник и сега и той е общински съветник с гласовете на две села, той ли е? Аааааа, да пък фирмата на майка му взе едно общинско помещение и общината й направи площадка за 38 000 лв. на най-прашното кръстовище...

Янко Гъза и Станислава Перхидрола в люта битка кой да оближе кметя отзадя

Янко Гъза и Станислава Перхидрола в люта битка кой да оближе кметя отзадяАлександър Александров Заформя се нова война между двама приближени до кмета Тодоров. Използвайки болката и трагедията на една майка,на която изгоря дома,тези двамата хубавци Станислава Канева и Янко Янков отново вкараха кмета в популистките си мераци. Единият помолил кмета да построи къща на пострадалото семейство, другият обаче се обидил, че той бил накарал кмета да изгради къща. Срам и позор псевдо миряни. Ново сдружение направили ,щели да контролират.Какво ще контролира Канева когато всеки месец е...

Започна подписка за оставката на Янко Янков

Започна подписка за оставката на Янко ЯнковЙордан Йорданов Петиция за оставката на общинския съветник Янко Янков: С настоящото искаме оставката на г-н Янко Янков като общиснки съветник в ОС - Стара Загора, поради това, че считаме поведението му за нарушение на положената от него клетва, етичните норми и системно дискредитиране с думи и дела на Общинския съвет и Общинска администрация, както и съмнения, че действията му не са в ползва на обществения интерес. Фейсбук Група "Истината за Стара Загора"
Stefka...

Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари (част 4)

Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари (част 4)Третата част можете да видите ТУК!
Stefan Iliev Искам да попитам следното. Ако някой може да отговори. Вярно ли е, че покойния Боню Фаса е вадил зъбите на жертвите си с клещи. Вадил е здрави зъби, без упойка, и не със стоматологични клещи! На изнасилени жени? Има ли нещо вярно в това и във всички други истории, които се разказват за този покойник? Просто питам.
Radostina Kondeva-Dimova Така се говори!
Dani Koleva Абсолютно вярно е, затова казвам, че заслужаваше по-болезнена смърт!
Tenio Tenev Аз го познавах до някъде, и...

Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари (част 3)

Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари (част 3)Втората част можете да видите ТУК!
Силвия Иванова Миме, защо мълчиш и четеш само, кажи как сядаше в скута на чичо си Богдан.
Kara Fizieva Хубаво нападате момичето, но някои от вас имат дъщери... Как ще се чувствате, ако един ден са в подобна ситуация? А те как ще са? Никой няма как да каже. Колкото до усмивките.... Аз като се притеснявам се хиля като пача, но не щото ми е смешно и не съм на 20.... Всеки различно изглежда, като е притеснен.
Neli Boyadjieva Има известна разлика между нервното хилене и хладнокръвието. И Вие, ако сте на нейно място, изнасилена и обвинена...

Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари (част 2)

Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари (част 2)Първата част можете да видите ТУК!
Станислав Джуров Сега, като се замисля, ми се струва, че е възможно да й е станало толкова хубаво, когато фаса е проникнал в нея, че да го е резнала с ножа от удоволствие и даже да не е разбрала в първия момент .... пфф ... ама и аз едно въображение извадих!
Ceco Hristov Абе Миме, много весело разказваш. Грам съжаление няма, че си отнела човешки живот. Независимо на който и да е било.
Кремена Веселинова Иванова Какъв ти е живота бе, моме, в скута на чичковци с парички ли? Мдаа, много труден......

Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари

Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари"Нова телевизия" повтори интервюто си с Мария, относно убийството на Боньо Фаса и в "Истината за Стара Загора" веднага започнаха коментарите:
Dani Koleva Гледах го! Смело момиче!
Silvana Feldmann И доста нагло.
Жулиен Иванов Добра актриса, тя работеше за него!
Dani Koleva Стига сте дрънкали глупости, много отдавна никоя не работеше за него, защото съвсем му беше изгорял бушона! Всеки плаща за греховете и изродщините си рано или късно,а той даже закъсня!Големи защитници сте на...

В старозагорските магазини на Билла продават мухлясал кашкавал?

В старозагорските магазини на Билла продават мухлясал кашкавалPetya Koeva Явно твърде рано посетих магазин Била до Чайка в Стара Загора и "изненадах" служителките. Жената старателно разопаковаше парчетата кашкавал, изрязваше местата, където е започнало да хваща плесен и си ги опаковаше отново! И това е само част от мизерните неща, които се случват там!
Милена Кьосева А какво ли не виждаме... Не ми се мисли.
Иван Иванов И какво се оказва, че ако искаме да знаем какво ядем, трябва да започнем отново да си го...

Природозащитници подхванаха Янко Гъза заради един папагал

Природозащитници подхванаха Янко Гъза заради един папагалМилка Колдамова Сигнал за нехуманно отношение към животно: На адрес гр. Стара Загора, ул. Св Княз Борис 73, в помещение, което според местни медии се води общинска собственост и е отдадено за ползване с политически цели, от месеци е неизползваемо. Само да допълня, че животното е там от една година и собственикът му нееднократно е информиран. Според ветеринарни специалисти, папагал от такъв вид има развит мозък на три годишно дете! А помещението се намира на гърба на общината. Няма начин да не са...

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!