В старозагорските магазини на Билла продават мухлясал кашкавал?

В старозагорските магазини на Билла продават мухлясал кашкавалPetya Koeva Явно твърде рано посетих магазин Била до Чайка в Стара Загора и "изненадах" служителките. Жената старателно разопаковаше парчетата кашкавал, изрязваше местата, където е започнало да хваща плесен и си ги опаковаше отново! И това е само част от мизерните неща, които се случват там!
Милена Кьосева А какво ли не виждаме... Не ми се мисли.
Иван Иванов И какво се оказва, че ако искаме да знаем какво ядем, трябва да започнем отново да си го произвеждаме сами. Защото големите вериги имат за цел да ни тровят.
Nikolai Rachev Имат за цел да взимат повече пари за боклуци.
Петя Първанова Тази е най-противната от всички Били в Стара Загора, персонала е под всяка критика, ако изобщо го намериш. Никой нищо не знае, игнорира те... за елементарни "Добър ден" и "Довиждане" да не говорим. А топлата им витрина е супер мизерна. А иначе това с кашкавала, което сте видяла, не е някакъв прецедент, а е редовна практика в хранителните магазини. Подобни неща се правят и с колбасите и с много други неща.
Monika Braykova Централната в Дома на строителя е още по-гадна.
Милена Пенева В Кауфланд пък бяха изсипали на земята маслини и после на щанда за продажба.
Nikolai Rachev Отдавна вече не посещавам е тази верига.
Стойка Митева Ние само домашно сирене и масло ядем. Чудя им се понякога на всички тези хора със снимки и коментари. Като не им харесва да не купуват, а да отиват да доят кравата и да правят сирене и кашкавал. И бабите са орязвали разваленото, а другото се в ядяло. Вкъщи като започне да мухлясва кашкавала да не го хвърляте целия???
Petya Koeva Естествено, че ако съм купила кашкавал, когато започне да хваща плесен го хвърлям ! И не може да искат 17 лв за кг кашкавал, който е плесенясал!!!
Margarita Koeva Вие добре ли сте? Давате пари за кашкавал или сирене, което не би трябвало при покупката да е мухлясало! Затова има срок на годност! В къщи, ако искате с опаковката го яжте. Това, за което си даваме парите трябва да има качество! При това не по-лошо от продаваното в чужбина. Така или иначе е по-скъпо...
Стойка Митева Да сте чували случайно, че кашкавала хваща мухъл след известно време и пак става за ядене? Като не харесвате големите вериги не пазарувайте там. Но навсякъде го правят това. Не е нещо ново.
Margarita Koeva Никой не Ви обвинява, че си изрязвате кашкавала, който сте закупила без мухъл! А че се продава вече мухлясал за едни 8-10 лв., че и повече. И после вие трябва да изрежете около 2 лв. мухлясали, за да си го ядете в къщи! Елементарно е. Друг е въпросът, ако го обичате мухлясал.
Иван Иванов Но жената едва ли е виновна, като всеки един работник изпълня каквото й е наредено,за да не бъде уволнена.Просто явно това е политика на фирмата.
Vanesa Parvanova Ако те трябваше да плащат за мухлясали храни и разбира се след това да хранят децата си с тях, както в случая ще постъпят много клиенти, които ще закупят тази стока, как биха се почуствали...???УЖАСЕНИ...нали??? Не ги оправдавам, но аз не бих постъпила така!
Людмила Динева То не знаеш вече какво да взимаш. Кисело мляко и хляб си правя в кьщи.
Васил Русев Това ставаше и при нас в магазин "Европа "/едно време/!!! Стържеха и ..наново...7лв.кг.
Стойка Митева Като започне да ви се разваля кашкавала вкъщи в хладилника както правите? Орязвате или хвърляте 500 гр кашкавал в коша направо. Ставате смешни всички дебнещи "нещо" и "някой" напоследък. Нямате ли друга работа? А аз вкъщи с домашното сирене и кашкавал като започне да се разваля правя същото - мия режа и пак ядем. Никой не е умрял досега.
Petya Koeva Хвърлям! Не мия и режа! Ако искате и от коша яжте, но не мисля, че е редно да се продават неща с изтекъл срок!
Lily Vahid Народът по тия групи само се чуди каква сензация да щракне във фейса и да мърмори...иначе у тях сигурно всичката мара е втасала? Като не искате да ядете хорските боклуци яжте здравословно и си приготвяйте повечето неща у дома.
Petya Koeva Гледайки коментарите мисля че е много тъжно че има хора, за които това е нормално! Когато има хора склонни да купуват продукти с изтекъл срок и лошо качество, защо търговците да се стремят към нещо по-добро ??
Petar Veliki То да бяха само Билла, всички големи хипермаркети правят същото.
Жанета Бойчева Нормална практика, аз съм работила в хранителни магазини, да не ви казвам какво още се прави. За съжаление вече нищо качествено и истинско няма.
Darina Koleva Да така е от години и със сиренето е същото, минава срока на годност и се разопакова и сменя с нов, за жалост хората се лъжат на промоциите им и купуват???
Бойка Станилова Специално за Била това е редовна практика.
Violeta Vasileva Zlatanova Ужас! Ще ни изтровят! То алергии, разстройства, неразположение, главоболие и какво ли още не? Резултат - допълва болната нация!
САША МАРТИНОВА Била е сред най-гнусните магазини! Не купувайте НИЩО от топлата им витрина, ако не искате да рискувате натравяне.

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!