Жълтото такси на Янко Гъза отново заснето в нарушение!

35Panko Bodurov Когато моралът е само за пред медиите...
Люба Маринова-Петкова Мдааааа, това тоя дето прави кампании за достъпни тротоари, пък после фирмата на жена му спечели поръчката за антипаркинг елементите, докато брат му беше общински съветник и сега и той е общински съветник с гласовете на две села, той ли е? Аааааа, да пък фирмата на майка му взе едно общинско помещение и общината й направи площадка за 38 000 лв. на най-прашното кръстовище в Стара Загора.
Михаил Сухов Те навързани като свински черва...
Янко Янков Бях решил да не влизам в обяснителен режим по повод поредната лъжа и спекулация по мой адрес, пусната от политическите ми опоненти и бивши надяващи се на хранилка от мен, участващи в мои листи за депутати и всякаква друга сволоч. Явно обаче животът им е толкова скучен, че трбва да плюят някого и колкото по-успял, толкова по-добре. За съжаление градът ни е такъв, че се вярва на всяка простотия във фейсбук. Бях обвинен, че съм паркирал на тротоар и съм запушил минаването на пешеходците. Абсолютна, тотална, безпрецедентна лъжа и манипулация. Този човек, който пусна фейк новината е бивш мой приятел, който се надяваше да прави сайтове и други интернет работи, но като разбрах колко е некадърен не подписах договор с него. От една седмица пише всякакви дивотии по групите, от яд.
Люба Маринова-Петкова Ха, оказва се, че колата е на общинският съветник Янко Янков, той поне я кара.
Ивайло Калашников Така паркират общинските съветници!
Люба Маринова-Петкова И аз имам търговски обект, искам да си купя тротоара, майната им на майките с колички и инвалидите! И аз искам да спирам ей тъй като у дома си.
Ивайло Калашников това не е ли ул. Славянска срещу автогарата?
Mariana Stoilova Сега можем да очакваме в общинската наредба, с която е забранено да се паркира на тротоари да разрешат паркирането на частните такива! Защото в момента е забранено без разлика на собствеността.
Кремена Веселинова Иванова Лъжа, не е частно.
Alex Ivanov Сградата е частна заедно с имота докъдето свършват плочките, но там, където е общинската част и където по закон трябва да е тротоара, е превърнато в паркинг. г-н Николай Стоев, кого трябва да сезираме да се провери дали г-н Янко Янков е в нарушение запушвайки изградения от собственика на имота тротоар, или пък са в нарушение десетки автомобили, паркирани напречно на Бул. Славянски, които обаче не пречат не пешеходците? Получава се казус, в който потенциално трябва да бъдат глобени десетки работещи и клиенти на бизнес сградата заради няколко, които са решили, че закона се спазва, когато обаче е удобно.
Николай Стоев Инспектората или Общинска полиция!
Mariana Stoilova Ами наредбата за обществения ред не прави разлика в тротоарите - дали са частни или не. Все е забранено да се паркира върху тях!
Йордан Йорданов Ооо, сега се оказа, че автора на снимката бил политически свързан с Янков. Участвал в листата му и искал да прави сайтове,но бил некадърен и Ячето го отрязъл. Затова момчето сега лъжел и плюел по Янко-праведния. Поне този път си призна, че той е паркирал там. Янкооо, не е важно дали си ти или Йовчо от кв.Самара, важното е правилно и законно ли е така да се паркира?
Radoslav Cholakov ако го видя ей така спрял тоя паляк на тротоара, ще му мина през колата даже на капака ще тропна едно хорце...
Stanimir Srebranov Това такси какво търси там? Това желтото не е ли таксито на Янко иЗтината.

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!