Започна подписка за оставката на Янко Янков

Започна подписка за оставката на Янко ЯнковЙордан Йорданов Петиция за оставката на общинския съветник Янко Янков: С настоящото искаме оставката на г-н Янко Янков като общиснки съветник в ОС - Стара Загора, поради това, че считаме поведението му за нарушение на положената от него клетва, етичните норми и системно дискредитиране с думи и дела на Общинския съвет и Общинска администрация, както и съмнения, че действията му не са в ползва на обществения интерес. Фейсбук Група "Истината за Стара Загора"
Stefka Petrova Как ме е яд само, няма ли да продължите поне до 25.07. за да се подпиша и аз с две ръце, тъй като поради ползване на летен отпуск не съм си в града.
Radoslav Cholakov Забийте го на кол, тоя бастун и после го запалете, дайба и мишката му долна нас*ана.
Dimitar Stoyanov Има решение на ЦИК, където подробно са изложени обстоятелствата, при които се прекратяват пълномощията на един общински съветник. Единствената хипотеза, която е възможна към настоящия момент, е подаване на оставка.
Йордан Йорданов Това е и нашата цел, господина да си подаде оставката.
Nikola Raykov Вярно ли е, че подписка няма да има, защото момичето е получило заплахи за обезобразяване или това е просто слух?
Йордан Йорданов Преди минути, момичето, което отговаряше за проследяване на подписката с искане за оставка на Янко Янков се свърза с мен по телефона. По нейните думи, „познат“ й се е обадил и я уведомил, че г-н Янков издирва коя е, къде живее и е отправил закани, че ще я смачка, ще направи така, че да не може да излезе на улицата. Мутрински похвати през 2017 г и „НАЙ-ДОБРИЯТ ЗА ЖИВЕЕНЕ ГРАД“. Разбирам момичето и приемам желанието му, да се откаже от работата си по подписката. Въпросът ми е към Кмет, Председател на ОС и Началник на ОД на МВР, Прокуратура и следствие: ГОСПОДА, НЕ СТАНАХА ЛИ МНОГО СИГАНЛИТЕ И ЗАВЕДЕНИТЕ ПРЕПИСКИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТНИК ЯНКО ЯНКОВ? МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ХОРАТА ЩЕ ПРИЕМАТ ОЩЕ ДЪЛГО ДА ЖИВЕЯТ В СТРАХ ОТ ХОРА, КОИТО СЪЗДАВАТ УСЕЩАНЕ ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ? НИМА СПЕЧЕЛВАНЕТО НА ПРИЗА: „НАЙ-ДОБЪР ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ“ СЕ ЗАЩИТАВА СЪС ЗАПЛАШИТЕЛНИ СМС-и, НАСАЖДАНЕ НА СТРАХ И НЕСИГУРНОСТ, АКО ИЗДИГНЕШ ГЛАС СРЕЩУ НАГЛОСТТА НА ПОЛИТИЦИТЕ?
Hristina Zhekova Добре е, че Общинaтa отделя средствa зa детски площaдки, но трябвa дa имa местa с приоритет, условия зa изгрaждaнето им, контрол и нaй-вече осигуренa мaксимaлнa безопaсност зa здрaвето нa децaтa. В случaя, тaзи общинскa детскa площaдкa си е чисто престъпление.
Лъчезар Кънчев Нямах намерение да подписвам петицията за оставка, защото оставам на мнението си,че проблемът пораждащ ''янковшината'' е основно във властите. И подписки и петиции трябва да са към тях. Янков не е единствен. Просто е много "гръмогласен" и се набива на очи. Но прочетох за заплахите към хората, които отговарят за подписката, и това ме накара моментално да подпиша. Заплахи, насилие - това е нещото, което трябва задължително да преборим. Страхът не трябва да съществува когато изразяваш гражданско отношение. ПОДКРЕПЯМ момичето получило заплахите. Заставам зад нея. Ако нещо се случи ще държа отговорен човека който я е заплашвал. Предлагам всички да застанем зад нея. Моля админите да помислят за оформяне на такава подкрепа и към всеки който е заплашван. Тия хора не разбраха ли, че всяко действие води до равно или по-силно противодействие? Мен лично всяка заплаха, или дори намек да ми "затворят устата", да ми пречат да изказвам свободно позицията си, ме амбицира още повече...
Йордан Йорданов Вече е пусната жалба в Прокуратурата. Ние не се борим срещу лицето, общ.съветник Янков, а в национален мащаб - срещу "Янковщината". Във всяка Община в България има такива като него и трябва да се борим в национален мащаб да изкореним тази порочна практика на прехода.
Люба Маринова-Петкова Изобщо не се учудвам, толкова помия се изля от Янко Янков по защитниците на парк "Бедечка", че похватите са ми ясни, натиска е огромен и не е за всеки. Особено тежи, когато имаш семейство. Добър пример защо трябва да има борба срещу янковщината и тя не включва само въпросния "съветник", а и други политически елементи и поведения в града ни.
Stefka Petkova Господин кмете, махай го този Янков, защото търпението ни свършва. Какви са тези своеволия и безчинства.
Iliyan Iliev Махането на общински съветник не зависи от желанието на Кмета. Законът не е предвидил механизъм, ако си направил грешен избор, да го промениш. Стоиш и чакаш следващите избори.
Тенчо Иванов От Янко Вагината ли са заплахите, бре? Смешно, за да е тъжно!
Йордан Йорданов Започнаха и медийни атаки с помия срещу мен. По инфо написани от хора, работещи в една телевизия, в която има и предаване въпросният господин.
Petko Petkov Нека само се знае, че става въпрос за конкретни лица и не е цялата ТВ!
Люба Маринова-Петкова Петко е прав, във въпросната телевизия някаква Десислава и някакъв Куцаров изпълняват поръчковите задания на Янков, но от друга страна техни колеги се изказаха в наша подкрепа и се възмутиха от гнусната работа с техните репортажи. За съжаление обече телевизията си има собственик и мълчанието му е показателно.
Diana Iskreva Жалко за собствениците. Допускат едни да се разпищолят из телевизията им и да им разсипят инвестицията!
Pavel Genov Абе тоя помияр само жени ли може да заплаша? Я ме пратете, ако има начин, аз да седя на тая маса, с удоволствие ще му начупя мутрата... Отдавна искам да пия кафе с него, но няма отговор...
Dina Walkowa Аз в 18.30 си дадах подписа срещу бай Ганю в местния парламент! Около коледа бях в общината, имаше някакво събиране на председателите на пяртийните от местния парламент и излиза от залата съвремения бай Ганю и разканти общината от викове, кънтеше фоаето от него!
Илона Петкова Бай Ганьо, бай Яньо все тая! Купи си гласовете с тъй наречените застъпници, сега му е широко около тънкия врат!
Даниел Проданов Стара Загора е много далеч от "най-добър град за живеене", но започва да става буден град. И това е чудесно.

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!