Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари (част 2)

Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари (част 2)Първата част можете да видите ТУК!
Станислав Джуров Сега, като се замисля, ми се струва, че е възможно да й е станало толкова хубаво, когато фаса е проникнал в нея, че да го е резнала с ножа от удоволствие и даже да не е разбрала в първия момент .... пфф ... ама и аз едно въображение извадих!
Ceco Hristov Абе Миме, много весело разказваш. Грам съжаление няма, че си отнела човешки живот. Независимо на който и да е било.
Кремена Веселинова Иванова Какъв ти е живота бе, моме, в скута на чичковци с парички ли? Мдаа, много труден...
Hristiyan Hristov Убиваш човек, подхилкваш се пред камерата и пробутваш фалшива история. Какво отношение очакваш?!
Kolyo Jelev БЪЛГАРИЯ е държавата, която те държи на свобода! А как не се бъркаш в живота на никого, като отиваш у някого и го убиваш?
Станислав Джуров "Коте", когато избираш даден начин на живот, автоматично приемаш и последствията от него! Това е закономерност от време оно!
Йордан Йорданов С Боньо бяхте първи дружки пък после го утрепа. Ахмет ли те накара? Преди това бяхте ли си "играли" на чичо доктор с добрия дядо.
Neli Boyadjieva Гледах интервюто. Но ми направи нещо впечатление следното: за порядъчно момиче, в каквато светлина се описваше момичето, преживяло изнасилване и извършило убийство на друго човешко същество (без значение какъв е бил Боньо) много хладнокръвно и с насмешка разказваше цялата история. В крайна сметка какво се случва с делото, присъда?
Йордан Йорданов Ще изкарат, че Боньо е умрял от инфаркт като е свършил.
Emil Stefanov Адвокатът й е слаб.
Йордан Йорданов Бивш бопаджия, врял и кипял в сценария.
Петя Аксарай Гледах вече два пъти това видео. Сякаш на това момиче му харесваше случилото се и изпитваше удоволствие докато го разказваше...
Йордан Йорданов Ако я вкарат в Сливенския затвор до година ще извика нова тв и ще разкаже истинската версия.
Neli Boyadjieva Знаете ли какво е развитието по делото, и на живота й след случилото се?
Силвия Иванова Ами продължава да си бръмчи момата по кафетата, ама с нов чичко. Поредния малък миндил, до вчера работеше за него, днес изнасилена...
Neli Boyadjieva Знаете ли какво е развитието по делото, и на живота и след случилото се?
Йордан Йорданов Бръмчи си отново.
Петя Аксарай А и не разбирам, каква работа има едно толкова младо момиче, смея да кажа и дете, все още в къщата на мъж като Фаса ?!
Силвия Иванова Работничка му беше.
Петя Аксарай Толкова банално, проститутка убила сводника си!
Силвия Иванова Адвокатът й защо не каже по камерите колко пъти за една нощ е засечена да му проверява дебитната карта? Смешна работа, за 500 лева тръгнал да защитава една убийца. Надява се да се издигне като адвокат с този случай.
Neli Boyadjieva Дали е знаел за интервюто, или е научил пост фактум? Това интервю изигра лоша шега на клиентката му, всичките му усилия покрай протестите нещо отидоха напразно
Силвия Иванова Мименце, виждам, че следиш разговора. Я разкажи на всички как два дена преди убийството беше седнала в скута на чичо си Богдан на кафето пред Булбанк и нежно си го галяше.
Никол Георгиева Малката ку*ва е още такава. И ку*вето джитка с мангалите.
Нели Иванова Не познавам момичето, но ми е жал, че толкова обиди отнесе. Всички се хващате за това, че се е смяла, хилела, смятам, че докато говори й е неловко и се срамува, че я снимат, може би за това се усмихваше. Не виждам разлика в държанието й с другите момичета на нейната възраст. Не мисля, че щом се усмихва, значи не й тежи! Всеки на нейно място ще иска да се оправдае, никой не би искал да е виновен! Всеки се чуди как е могла да се подлъже, но явно този човек е имал подход, точно към млади наивни момичета, голяма грешка е било да му се доверява така.
Neli Boyadjieva Не казвам, че е виновна или невинна, не съдя. Но това поведение пред камера не прилича на младо момиче, изживяло шока и ужаса на изнасилване и убийство. Да не говорим, че едва ли изобщо би застанало пред медиите.
Силвия Иванова Абе какво изнасилване??? Вкара ми го два пъти, после отиде се изпика и като се върна пак ми го вкара - смешна история.
Нели Иванова Аз съм склонна да вярвам, че като повечето момичета на нейната възраст, е била по предизвикателна и явно това е провокирало интереса на дъртия перверзник, но това не му дава право да я насилва!
Силвия Иванова Ти така ли не разбра,че тя му е била работничка?
Нели Иванова Не, не разбрах, нали в кафе е работила?
Nelly Kireva Нито съм запозната с историята, нито с момичето, нито с починалия, но толкова цинични думи и то от жени към жена не съм чела никога, признавам. Още повече "Явно си го е търсила" го очаквах написано от мъж, но не и от жена...

ПРОДЪЛЖАВА ТУК!

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!