Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари (част 3)

Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари (част 3)Втората част можете да видите ТУК!
Силвия Иванова Миме, защо мълчиш и четеш само, кажи как сядаше в скута на чичо си Богдан.
Kara Fizieva Хубаво нападате момичето, но някои от вас имат дъщери... Как ще се чувствате, ако един ден са в подобна ситуация? А те как ще са? Никой няма как да каже. Колкото до усмивките.... Аз като се притеснявам се хиля като пача, но не щото ми е смешно и не съм на 20.... Всеки различно изглежда, като е притеснен.
Neli Boyadjieva Има известна разлика между нервното хилене и хладнокръвието. И Вие, ако сте на нейно място, изнасилена и обвинена в убийство и толкова притеснителна, бихте ли дали интервю за национална медия?
Kara Fizieva Нямам идея... а вие сигурни ли сте, че не бихте?
Нели Иванова Това за дъщерите щях да го напиша. Повечето биха го убили вместо нея, ако тя е тяхно дете. Но когато е чуждо може да обиждат и подмятат сексуални разни бъзици.
Hristiyan Hristov Фактите за убийство са налице. За "изнасилване" фактите се свеждат до историята на девойчето. Доколко е достоверна си личи от цялото й поведение пред камерата. Ако журналистката не беше провела интервюто с предварително състрадателна нагласа, а беше задала няколко уточняващи въпроса, девойчето щеше само да се оплете в лъжите си.
Мариана Мавродиева За мене тя е изпечена... Не зная как да я нарека! Какво правиш при него, бе момиче!? Каква работа имаш там? Ако беше при нашето момуване, направо щяха да те лин чуват. А не да ми се оправдаваш! Явно не са те възпитала както трябва и ти нямаш никакви морални ценности!!!
Силвия Иванова Какво му пука на адвокатчето,той цели да стане известен с това дело,защото никой не го познава.
Станислав Джуров Пак ще стана брутал, но все пак ще питам, има ли от пишещите под поста такива, които са я помпали Мимето, някога си!? Ако има изобщо желаещи да ми кажат!
Жулиен Иванов Има, ама няма как да си признаят, че са си плащали!
Милен Минев Тази девойка колко п*шки е строшила... вие сте тръгнали да я жалите.
Силвия Иванова Ами явно й се отдава на момата.
Stefan Iliev Момичето ще бъде оправдано и това ще е един от малкото случаи, когато има справедливост в България.
Силвия Иванова Цъ, ще лежи, защото е отнела човешки живот.
Neli Boyadjieva Дали? Значи има признание за убийство/самозащита, а вече година и нагоре никакво развитие по делото.
Dani Koleva Човешки живот се отнема на човек, а не на нерезите госпожа, при неизбежна самоотбрана няма да лежи! Ей Боже!
Ася С. Добра актриса. Евала. Много ми е интересно как накара съучениците си да ти събират пари? Нещо си била бедничка май. А мама знаеше ли? А за кражбите?
Stefka Petrova Боже, Асе познаваш ли я и аз си мисля, че има гнили неща в тая "история"?
Ася С. Познавам я!
Iliyan Iliev Баси, стана опасно вече да си викаш и проститутка...
Ася С. Ама Марийчето следи публикациите. Искам само да кажа, че между непоносимост и злоба разликата е огромна. А щом знае коя съм, знае и защо семейството ми не я понася. Дано никога не се докосне до вас с интригите си. Тогава ще ме разберете.
Iliyan Iliev След трагични събития, случили се преди време в Стара Загора, Полицията издаде наръчник за мъжете, в който съветва, проститутките вече да бъдат претърсвани за хладно оръжие преди всеки сеанс...
KosYo Dimitrov Най-лошото е че нашите тъпи продажни медии я изкараха е*аси жертвата1 а тя хахо хихи пред камерата. Ако всеки започне да раздава правосъдие на лошите хора в града то населението на Стара Загора ще спадне наполовина.
Кольо Панчев Хора не виждате ли че таз палавница говори по сценарий тя го е е*алаq а някой друг го е отрепал нагласена история изкарват я жертва хахаха хем яде х*я хем парата ще прибере... Вкара го вика 2-3 пъти и се смее, малък бил - туй дали е поведение на момиче, което е насилено и е убило насилника си.
Dani Koleva Усмихваше се, не се смееше! Явно никой не забеляза всъщност колко зле е момичето психически, опитвайки се да прикрие състоянието си зад усмивката! Ще става човек от нея!
Stefka Petrova А не допускате ли, че това предаване е инициирано от адвоката й с цел обществеността да я съжали и съда да я оневини, макар че се получи по-скоро обратното - ефекта се превърна в афект, а девойката се сдоби с прекалено внимание и "фенове"?!
минчо минчев Колева, не се връзвай на малката, лично съм я виждал да сяда в него по заведенията. Тук няма изнасилване, тук става въпрос за пари и нещо се е объркало.
Dani Koleva Това, че е седнала в него означава ли,че иска да прави секс с него? Искрено се ядосвам, вече!
Hristiyan Hristov Вие сядате ли в дядовци или случайни мъже? Ако кажете, че за вас това е нормално, всякакви други коментари са излишни...
Dani Koleva Девойката е до болка наивна и откровено се усмихваше на глупостта си, а вие я изкарахте хладнокръвна убийца и изпипан престъпник, какъвто всъщност беше Богдан Динев! Ами, не съжалявам за него точно защото го познавам от 17 години! Браво, Миме, имам неистово желание да ти стисна ръката,защото за 20 години блудства, изнасилвания, зверства ти излезе най-големият мъж да сложиш край на тоя гнусен педофил Богдан Динев-Фаса! Евала!

ПРОДЪЛЖАВА ТУК!

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!