Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари (част 4)

Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари (част 4)Третата част можете да видите ТУК!
Stefan Iliev Искам да попитам следното. Ако някой може да отговори. Вярно ли е, че покойния Боню Фаса е вадил зъбите на жертвите си с клещи. Вадил е здрави зъби, без упойка, и не със стоматологични клещи! На изнасилени жени? Има ли нещо вярно в това и във всички други истории, които се разказват за този покойник? Просто питам.
Radostina Kondeva-Dimova Така се говори!
Dani Koleva Абсолютно вярно е, затова казвам, че заслужаваше по-болезнена смърт!
Tenio Tenev Аз го познавах до някъде, и такива курвета се навъртаха покрай него постоянно.
Dani Koleva Изнасилванията му бяха специалност, за което неведнъж е лежал в затвора!
Radostina Kondeva-Dimova Богдан Динев е лежал в затвора за изнасилване, за рекет и не беше китка за мирисане, но постьпката на това момиче не е оправдание, защото тя с нищо не е по-добра от него. На сила никой не я е карал да ходи там. Младо хубаво момиче, а си сложи етикет.В самото начало аз бях съпричастна към момичето, но това беше за кратко.
Tatyana Georgieva Да, говори се, че е вадил зъби с клещи, че е пребивал жертвите си. Има и момиче, което в момента е инвалид , след като се е хвърлило от тераса за да не бъде пребито и изнасилено. Рано или късно, всеки си получава заслуженото ! Един престъпник по-малко!
Tenio Tenev Да започнем от там, какво прави 18 годишно момиче при 60 годишен рецидивист?
Pedro Kirilov Стига сте се ровили в чуждия живот... ако някой влезе в вашият живот и ви обсъжда с още 1 000 000 човека как ще ви е няма ли да ви е лошо... стига сте ругали нямате ли ваш живот който да гледате. Нямате ли семейства, който да обсъждате, нямате ли приятели, с които да излизате...
Stefan Iliev Браво за това, че е успяла да се защити срещу рецидивиста Фаса, който се е опитал да я изнасили, като и е упрял нож в гърлото. Мир на праха му. Няма да ни липсва.
Кремена Веселинова Иванова Стефане, глупав ли си или се правиш на такъв?
Stefan Iliev Глупав, госпожа. Лошо става, когато някой те е*е с нож на гърлото и му вземеш ножа.
Iliyan Iliev Ако допуснем и това да се забрави, направо да приемем, че момичетата на повикване, може да убиват, ако не й осигуриш 14 оргазма... Представете си, че човек след прекаран инсулт, има еректилна дисфункция. Осъществяването на полов акт с който и да е е невъзможно. Аз досега, за 52 години, не съм чул за изнасилване с мек, но човек се учи докато е жив...
Мариана Мавродиева На нейния застъпник Димитър, снощи му писах, че на нейните години аз съм си четяла "Война и мир" и не съм ходила в къщите на непознати мъже! Това е! Прав си, Илияне, за мен тя е изпечена лъжи я, меко казано! И друго, вижте как те говори, как той го вкара и т. н.
Кольо Панчев Жени, които са изнасилени, с години не могат да превъзмогнат стреса, а на тази малката въобще не й пука, защото просто са се нае*али и не само тогава, а убийството е дело на някой друг, когото тя прикрива!
Мария Трифонова Кольо Панчев, не си съвсем прав за преодоляването на стреса. В смисъл познавам изнасилени жени, които не би могъл и да предположиш, че това им се е случило. Но пък и не говорят за това. Просто са го забили в някакво тъмно ъгълче на съзнанието си и са си продължили живота. А това кифленце се превърна в медийна звезда. На друг, освен на мен, направи ли му впечатление, че най-яростният защитник на "жертвата на изнасилване" Stefan Iliev има само един фейсбук приятел и това е самата "жертва"?
Кольо Панчев Че тъй кажете бе, аз тъкмо започнах да я харесвам пу да му се невиди и пак със сутеньори трябва да се занимавам.
Мария Трифонова Ти си знаеш... Ама внимавай, че да не вземеш и ти да я изнасилиш и да убие и теб при неизбежна самоотбрана! Остави вратата отключена,за да може да избяга,след като си го потъркаш и си го вкараш два пъти и да не се стига до убийство! Сори за цинизма ми! Просто повтарям НЕЙНИТЕ думи пред камерата.
Ели Георгиева Мария Трифонова и Кольо Панчев вие май го обърнахте на подигравка! Ако нещо подобно се случи с вашето дете, не знам дали бихте реагирали така... защото никой не е застрахован!
Vilislav Nalbantov А бе вие за тази отрепка Бончо ли ревете. Ясно е, че момичето не е стока, но е направила услуга на града. Такива неща стават всеки ден. Но щом е до някакъв боклук се намесват 1000 мишки, които са му целували задника, за да го защитават. А тази ще си я съдят за престъплението. Макар че той лично намушка сума ти хора в този град, съмнявам се да е стоял и да е чакал с ръце на главата да бъде умъртвен. Глупости.
минчо минчев Ама колко сте смели всички след като го няма, а иначе мълчахте и му се мазнехте - лицемери.
Iliyan Iliev Въпросът не е дали Фаса го е заслужавал, а има ли престъпление. И то, направено от дете. Дали целият напън не е, да простим на убиец, защото е убил друг убиец. Въпросът е, дали поколението на Мария ще получи сигнал, че Законите са над всичко или ще оставим да се раждат деца, които да считат, че могат да бият, унижават или убиват, ако смятат, че Правдата е на тяхна страна.
Мария Трифонова Много добре казано! Това, че е убила рецидивист (ако изобщо го е направила тя, а не прикрива някого), съвсем не я превръща автоматично в невинна жертва!
Vilislav Nalbantov Ако се докаже, че е виновна и го е направила предумишлено и без да се е защитавала, съм съгласен. Но при положение, че се стимулира проституцията и продажбата на наркотици в нашата държава, това точно ли ще даде сигнал на новото поколение. Или една функционираща полиция прилагаща закона, и съдебна власт. И ако това момиче влезе в български затвор на тази възраст, не я ли превръща автоматично системата в следващия Фас?
минчо минчев Интересно как я е изнасилил като тя е работила за него. По заведенията сядаше в него и заедно ходиха по морето!
Vilislav Nalbantov Твърде вероятно Минчо е прав и просто някоя вечер не и е дал парите. Но това, че деца трябва да лежат в затворите е глупост. Погледнете, че имаме хора, които цяла България знае, че са престъпници, и те са на свобода.
Кремена Веселинова Иванова И знаете ли кое е най-тъпото? Че след всички тези коментари, тази още повече си помпа самочувствието и се мисли за звезда... Достатъчно време отделихме, време е следствието да си свърши работата.
Tanq Lateva Чакай и аз да се запиша като ниско интелигентна :D :D таз малката всеки ден пътя и е от там да минава пък така и не разбрала била че Фаса е такъв какъвто е бил. ? То целия град знае тя милата вика ...той възрастен добър човек изглежда ...хахахах . На туй дето изрицитира и тя няма да си хване вяра кат се чуе. Трагедия е тва моме.
Неделчо Янев Ясно! Фаса е обичал садо-мазо, но да бе скрил ножовете в къщата си и щеше да е жив.
Iliyan Iliev Какво ВИ става, бе хора? Стига сте се правили тук и на Следовател, и на Прокурор, И на Съдия, а накрая и на Палач. Тези роли сега Мария ще доказва, че не е играла. Всеки е невинен до доказване на противното. Един добър адвокат ще използва тези писаници по фейса, за да докаже, че се манипулира общественото мнение. Нека Съдът се произнесе.
Йордан Йорданов Добър - може би, но този който я представлява е по другите сценарии.

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!