Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари

Мария и Боньо Фаса - отново обект на коментари"Нова телевизия" повтори интервюто си с Мария, относно убийството на Боньо Фаса и в "Истината за Стара Загора" веднага започнаха коментарите:
Dani Koleva Гледах го! Смело момиче!
Silvana Feldmann И доста нагло.
Жулиен Иванов Добра актриса, тя работеше за него!
Dani Koleva Стига сте дрънкали глупости, много отдавна никоя не работеше за него, защото съвсем му беше изгорял бушона! Всеки плаща за греховете и изродщините си рано или късно,а той даже закъсня!Големи защитници сте на гнусния педофил и изрод,мразещ себе си и всички жени отказващи да спят с него!
Pedro Kirilov Ма дали е така както го казва... нещо куца... дали е добра актриса или просто не е така както го казва...
Йордан Йорданов Този епизод вече беше направен в интерес на зрителя и убийцата. Лъжа, фарс, адвокатски хватки, заблуда и аматьорско изпълнение на девойчето. Сега е ред на едно журналистическо разследване и да видим и чуем истината.
Dani Koleva Йордан Йорданов, не го очаквах точно от вас това изказване при положение, че вие добре познавахте извергът Боньо Фаса!
Карина Кошевенкова Личеше си как всичко е измислено от адвокат. Не й се връзва историята. За мен е проститутка. А как са се развили нещата до там не знам. Но не е така, както го разказва.
Dani Koleva И кое точно е измислено, че не се сещам? Момичето се усмихваше не се смееше!
Карина Кошевенкова Не помня точно думите й, но както й беше хванал ръцете и не можеше да помръдне и веднага след това взе ножчето или не знам там какво беше. Другото, което е как този човек наръган до смърт ще стане и ще й отключи и тя няма да има отпечатъци по ключа, аз мисля, че просто си е било отключено. А бе, като цяло не й се връзва историята. И този репортаж е сниман малко след като се случи това, а повярвай ми след изнасилване няма да е толкова свежа и да е обмислила нещата и да загърби всичко. Пълен абсурд.
Dani Koleva Сигурна съм , че въпреки, че е бил наръган, е станал да отключи, защото го познавам що за катил беше!
Мария Керцадова Когато човек разказва нещо толкова ужасяващо, няма как да остане така хладнокръвен и да се усмихва толкова нелепо. Когато разказваме нещо, ние го изживява на ново! Тя сякаш разказваше сцена от филм... При засегната артерия кръвта не тече, а направо плиска..., абсолютно е невъзможно да стане и да и отключи...
Dani Koleva Миме, познаваше Боньо, нали? И главата да му е отрязана, пак би станал да се прави на велик!
Мария Керцадова Дани, хора които са ми близки, са ми казвали, че много пъти са я виждали да стои в скута му. Почти всички, които са правили кръгчета по центъра го знаят, и го разказват. Има много подробности, които всички знаем. Аз самата бях една от най-горещите поддръжнички на това момиче... Просто историята и диша от всякъде... Един боклук по-малко. Всички знаем, че става въпрос за пълен изверг. Но... Дани, не съм съгласна да и се размине. Има нещо много гнило в историята. Утре тя може да убие някой друг човек, някой наш близък, това е лошото.
Stefka Petrova Ох, не знам какво да кажа след като изгледах предаването. Доста спокойно и усмихнато разказа историята, ами тя майката плачеше и разказваше, а през това време девойката си разглеждаше телефона най-спокойно. Освен това съм меко казано разочарована от изказа на една отличничка и то от Търговската гимназия, която през цялото време повтаряше:"Майната му, майната му......" ??. Не знам, но някак след всичко, което чух, ми е много трудно да й изкажа своето съжаление за случилото се...
Цвето Слав В крайна сметка един боклук по-малко. Какво сте тръгнали да я съдите? Както се казва - рано или късно всеки си получава заслуженото! След като правораздавателната ни система не е успяла да промени това подобие на човек се намира едно момиче, което го праща там където му е мястото! Без значение по какви подбуди или причини. Оня горе си знае работата! Тоя е закоравял рецидивист. Лежал години по затворите... според теб това личност, която би могла да живее в обществото ли е?
Dani Koleva Нерезът заслужаваше много по-жестоко наказание, защото трябваше да се мъчи! Гнусен педофил! Мразя педофилите повече от убийците, а Фаса беше долен педофил с гигантски комплекси!
Станислав Джуров Слушай какво сега, това, че еди си какво, не значи, че тая малка клиторита е невинна! Недей ме ядосва още на обяд! Жалко, че не и е разпорил сливето!!
Даниела Йорданова Ехе, това е "най-умният коментар" до сега, евала!
Кремена Веселинова Иванова Ама той колкото го е порил...ай ся циркове..
Dani Koleva Порил той друг път! То се пори с нещо в гащите, със злоба и хъс само не става!
Кремена Веселинова Иванова Толкова елементарно същество не бях виждала... а като се сетя, че в началото тръгнах да я защитавам...
Stefka Petrova Така е, всички по женски й бяхме съпричастни, даже една моя колежка ходи пред съда в Стара Загора с плакат в ръка да я чака, за да я освободят, но сега ей това ще й го споделя на стената, за да помисли другия път за кого и защо издига лозунги!??
Кремена Веселинова Иванова И аз бях там...
Цвето Слав Добре бе хора, защо не разберете, че обществото се е отървало от един боклук, който не подлежи на промяна. Не казвам, че въпросната Мария е стока, но със сигурност е по-добра от рецидивиста Фаса...
Radostina Kondeva-Dimova Утре това момиче може и теб да накьлца.
Gergana Nenkova Tabakova Или някой подобен на тоя да изнасили дъщеря ви??? Няма ли да го убиете?
Пепа Маркова Пак се връщаме към стари неща, а между другото знае ли някой има ли дело и как върви.
Мария Г. Много сте устати!
Dani Koleva Браво, момиче, не им обръщай внимание, аз до миналата година съжалявах, че не спасих света от него още преди 16 години!

ПРОДЪЛЖАВА ТУК!

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!