Янко Гъза и Станислава Перхидрола в люта битка кой да оближе кметя отзадя

Янко Гъза и Станислава Перхидрола в люта битка кой да оближе кметя отзадяАлександър Александров Заформя се нова война между двама приближени до кмета Тодоров. Използвайки болката и трагедията на една майка,на която изгоря дома,тези двамата хубавци Станислава Канева и Янко Янков отново вкараха кмета в популистките си мераци. Единият помолил кмета да построи къща на пострадалото семейство, другият обаче се обидил, че той бил накарал кмета да изгради къща. Срам и позор псевдо миряни. Ново сдружение направили ,щели да контролират.Какво ще контролира Канева когато всеки месец е наредена на заплата от Kмета. Янко пък чака да му отпуснат парички да слага беседки. И двамката са зависими от кмета. Нечовешко е когато за сметка на човешките нещастия трупаш политически дивиденти или правиш имидж на началника.
Янко Янков Тази перхидролената е майстор на интригите. От няколко дена с ония Пловдивски бек(не Илиян Илиев) пиша на лични на хората,ръсят лъжи и се опитват да разединят хората.Чудех се каква им е идеята и ето тя лъсна-някакво си сдружение,и пак с политически цели.Така ли не разбра,че политиката не е за нея,обиколи всички партийки,фурнаджийска лопата е.
Stanislava Shosheva Александър Александров, момичето беше споделила тук в пост ,че повече дарения не й трябват. Тез двамата на кой се доказват и за какво се борят? Брей тези медийни изяви, брей... Въпрос на несполучлив пиар бих казала аз!
Милен Минев Кмета още ли не я е разкарал тази? Кметът така ли не разбра, че ходи на ляво и на дясно само да го излага? Мислех го за по тарикат пич.
Stanislava Shosheva Не можеш на гърба на хорското нещастие да трупаш дивиденти!
Милен Минев Правели го от добро сърце, ами какво тогава сте накичили тези снимки и то по всички групи?
Stanislava Shosheva Големи благодетели - голямо чудо!
Янко Янков И добрите неща трябва да се показват. Тука проблема е как някой е посмял да ми отнеме доброто дело. Аз си го бях резервирал и пръв започнах да събирам дарения.
Милен Минев Големите благодетели го правят инкогните, не си размятат снимките навсякъде.
Михаил Михалев Янко винаги го е казвал, че работи за благото на гражданите, не за себе си.
Милен Минев Тази перхедролената се пукна да излага Кмета, той така ли не се усети?
Михаил Михалев Можеш ли да помогнеш на някого, ако не знаеш? А това, че знаеш прави ли те ексклузивен помагач ? И никой друг да няма право да се меси?
Милен Минев Абе ще стане панаир, тя тази русата е страшна интригантка. Едно говори пред хората, друго пред Кмета.
Михаил Михалев Абе вий ми кажете кой по-нагъл? Янко или Станислава?
Милен Минев Конкурират се.
Михаил Михалев Анко Янкон пише на Станислава: "Не си изтървай нервите и си прибери фалшивите профили. Всеки има право на мнение, това е моето. Никъде не съм те обидил или споменал името ти. Но поне ми стана ясно защо вчера плюеше по поста ми. Събирайте си се вашата групичка бивши комунисти и съпруг, и се правете на граждански представители, но спазвайте добрия тон. Защото аз ако си отворя устата за вас и вашите подвизи, ще приключите точно толкова бързо, колкото и изпълзяхте. Гледайте си акцийките и не се опитвайте да ме саботирате, нападате, обиждате и т.н. , както аз не го правя. Отишли сте да се снимате с момичето и голяма хвалба като сте й занесли 100 лв. и два парцала. Как не ви е срам?!" И всичко това по повод на отнетото добро дело резервирано за Янко!
Милен Минев Ужас,това къде е писано?
Михаил Михалев На стената на Станислава.
Милен Минев До вчера пърдяха в едно гърне.
Михаил Михалев От днес в различни!
Ивайло Тенев Желязков Бате Янко, ти си мъж! А сиктир, на бай-Пенчо от с. Хрищени кравата му щяла да близни, та бай-Пенчо се нуждае от помощ! Янко да оди да дръпа тилету за крака...
Михаил Михайлов Пак станаха за смях с перхидролката. Лошото е, че въвличат и Кмета в тяхните простотии и той става за смях покрай тях.
Mira Jivanmukti Кмета сам си решава с кого се заобикаля. Никой на сила не го кара. Те висят на неговото диванче, нали? Да не мислите, че не са повикани там...? С какъвто се събереш - такъв ставаш.
Ивайло Тенев Желязков На кмета, не знам дали му става ясно, но покрай всичките простотии, които се прави че не вижда, че ако продължава така, ще има голям отлив от гласоподаватели... В началото много го харесвах, два пъти гласувах за него... Ама напоследък, как се прави на сляп за Янковите простотии, за простотиите край Бедечка, за палежите, за измисленото събаряне на цигански къщи, да не говорим, че улиците мясат Багдат след войната... Пълно нехайство...
Михаил Михайлов Те много хора които го харесваха,вече не искат да чуят за него. Това е благодарение на "пиярите" му.
Йордан Йорданов Я. Янков... аман от Аз, Аз. Омръзна ми болката на хората и проблемите им да се ползват за някакви лични цели. А въпросната дама Канева - не й прави чест така да взема идеята и молбата на Янков към кмета за своя инициатива. Постъпката на кмета е похвална от човешка гледна точка и като градоначалник. Защо ли трябва да се карат за авторството на доброто дело. Нали тези групи са именно за това, да помагат на хората в нужда, да се организират, да информират... има ли значение кой е автора?
Михаил Михайлов Янко Янков е ПОДСЪДИМ (или скоро ще бъде привлечен като такъв) за грабежа който той извърши над мен, че затова сега се прави на "самарянин" - барем да се отърве с условна...
Лъчезар Кънчев Гражданското общество Винаги е коректив на Властта (тоест Гъзовете). Не може усърдно да облизваш Гъзове (властта), и да претендираш че създаваш или си част от гражданското общество. Жалки напъни и имитации на нищожества, с единствената цел да се докопат до властта (да влязат при големите Гъзове).

"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!