Д-р Ивелина Сталева, лекар - психиатър

Адрес на лекарския кабинет: гр. Стара Загора, бул. „Патриарх Евтимий" № 116; телефон: 0888/751-850

Коментари:  

 
#4 Ива
Тя психиатър ли е или психар?
 
 
#3 Бкп
Такъв е морала на хората закърмени с комунистически идеали.
 
 
#2 Маринова
Не съм доволна от д-р Сталева.Може да прави домашни посещения, а въобще не ги прави, даже и час не иска да запише.Фрапиращо беше изказването й, че може да се опитаме да заведем бабата с такси до кабинета,тя щяла да й постави диагноза на стълбите или в таксито.Отлага посещението повече от месец.Ако беше човек на място нямаше да разиграва хората със седмици.Трябваше да дойде вчера,но се скри като мишка и не си вдигаше телефона, поне да каже, че не може.
 
 
#1 Венков
Крайно недоволен съм от отношението на д-р Сталева към пациентите ѝ. В понеделник не я открих в кабинета ѝ в Казанлък, на първия опит за контакт с нея по телефона чух само едно "Карам джип", я когато най-после се свързах, бях запитан луд ли съм да си мисля, че в това време може да отиде до Казанлък. Да дойда в сряда. В сряда зачаках пред кабинета ѝ с намерението като свършат пациентите да я заведа до старицата, но г-жата заяви, че докато не се оправи времето, няма да ходи на никакви посещения.
 

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!