Бързи производства - 01.06.2018 г., новините от ушевите в Стара Загора

Бързи производства - 01.06.2018 г., новините от ушевите в Стара ЗагораНОВИНИТЕ ОТ ТЪПИТЕ СТАРОЗАГОРСКИ ЧЕНГЕТА: На 31.05.2018 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо производство за престъпление по чл.345 от НК срещу С. Б., на 34 г., от гр. Павел баня, затова че на същата дата, в 16.35 часа, по първокласен път І - 6, е управлявал т. а. "ЗИЛ 157", на който са били поставени регистрационни табели, издадени за друго МПС. С. Б. е задържан за срок до 24 часа. На 31.05.2018 г., около 12.00 ч., в гр. Стара Загора, на ул. "Войвода Стойчо Черногорски", е спрян за проверка т.а. "Мерцедес Спринтер", управляван от Г. Г., на 50г., от гр. Стара Загора. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 3,24 промила алкохол в издишания въздух. Г. Г. е задържан във Второ РУ – Стара Загора за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.343"б" ал.1 от НК.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!