Бързи производства - 10.04.2018 г., новините от ушевите в Стара Загора

Бързи производства - 10.04.2018 г., новините от ушевите в Стара ЗагораНОВИНИТЕ ОТ ТЪПИТЕ СТАРОЗАГОРСКИ ЧЕНГЕТА: На 09.04.2018 г., около 08:50 ч., в района на "АТЗ селище", от полицейски екип на Първо РУ – Стара Загора, е спрян за проверка мотопед "Piaggio" без регистрационна табела, управляван от неправоспособния Т. Н., на 21г., от гр. Стара Загора. В Първо РУ – Стара Загора е образувано бързо производство по чл.345, ал.1 НК. На 09.04.2018 г., около 09:00 ч., в гр. Стара Загора, кв."Трите чучура", е извършена проверка на л.а."Форд Фиеста", управляван от С. Б., на 42 г., от с. Змейово, общ. Стара Загора, Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 1,31% промила алкохол в издишания въздух. Във Второ РУ – Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.1 от НК. С. Б. е задържан за срок до 24 часа. На 09.04.2018 г., в 23:17 ч., в Първо РУ - Стара Загора е получено съобщение от 64-годишна жена, че е запалена къща в с. Хрищени, общ. Стара Загора. При извършения оглед е установено, че е изгоряла покривната конструкция на къщата. От проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан извършителят на деянието - 61-годишен мъж от с. Хрищени. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.330, ал.1 от НК. Работата по случая продължава.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!