Бързи производства - 10.04.2018 г., новините от ушевите в Стара Загора

Бързи производства - 10.04.2018 г., новините от ушевите в Стара ЗагораНОВИНИТЕ ОТ ТЪПИТЕ СТАРОЗАГОРСКИ ЧЕНГЕТА: На 09.04.2018 г., около 08:50 ч., в района на "АТЗ селище", от полицейски екип на Първо РУ – Стара Загора, е спрян за проверка мотопед "Piaggio" без регистрационна табела, управляван от неправоспособния Т. Н., на 21г., от гр. Стара Загора. В Първо РУ – Стара Загора е образувано бързо производство по чл.345, ал.1 НК. На 09.04.2018 г., около 09:00 ч., в гр. Стара Загора, кв."Трите чучура", е извършена проверка на л.а."Форд Фиеста", управляван от С. Б., на 42 г., от с. Змейово, общ. Стара Загора, Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 1,31% промила алкохол в издишания въздух. Във Второ РУ – Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.1 от НК. С. Б. е задържан за срок до 24 часа. На 09.04.2018 г., в 23:17 ч., в Първо РУ - Стара Загора е получено съобщение от 64-годишна жена, че е запалена къща в с. Хрищени, общ. Стара Загора. При извършения оглед е установено, че е изгоряла покривната конструкция на къщата. От проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан извършителят на деянието - 61-годишен мъж от с. Хрищени. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.330, ал.1 от НК. Работата по случая продължава.

Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!