Бързи производства - 14.05.2018 г., новините от ушевите в Стара Загора

Бързи производства - 14.05.2018 г., новините от ушевите в Стара ЗагораНОВИНИТЕ ОТ ТЪПИТЕ СТАРОЗАГОРСКИ ЧЕНГЕТА: На 13.05.2018 г., около 09.05 ч., в гр. Казанлък, на бул. "Княз Ал. Батенберг", е спрян за проверка л.а. ''Алфа Ромео'', управляван от П. С., на 31г., от с. Бабово, общ. Сливо поле. Водачът е тестван за употреба на наркотични вещества с техническо средство, което е отчело положителна проба за марихуана и амфетамин. В РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал.3 от НК. П. С. е задържан за срок до 24 часа. На 13.05.2018 г., в сектор "Пътна полиция" при ОДМВР – Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал.1 от НК срещу Б. Й., на 56г., от гр. Стара Загора, затова че на същата дата, около 12:25 ч., по път - 66037, в землището на с. Християново, общ. Стара Загора, е управлявал л.а. "Опел Астра" след употреба на алкохол с концентрация 1.83 промила, установено с техническо средство. Водачът е реализирал ПТП с материални щети, като не пропуснал движещ се в насрещна посока друг л.а. "Опел Астра". Б. Й. е задържан за срок до 24 часа във Второ РУ – Стара Загора.

Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!