По-характерни престъпления - 06.02.2018 г., новините от ушевите в Стара Загора

По-характерни престъпления - 06.02.2018 г., новините от ушевите в Стара ЗагораНОВИНИТЕ ОТ ТЪПИТЕ СТАРОЗАГОРСКИ ЧЕНГЕТА: На 05.02.2018 г. в Участък - Павел баня при РУ - Казанлък е получено съобщение, че от фирма, намираща се в с. Горно Сахране, общ. Павел баня, е извършена кражба на метални тръби. На място е установено, че е разрушена тухлена стена на склад и е извършена кражба на около 2250 броя дебелостенни тръби. Извършен е оглед на местопроизшествието и е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.195 от НК.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!