По-характерни престъпления - 31.05.2018 г., новините от ушевите в Стара Загора

По-характерни престъпления - 31.05.2018 г., новините от ушевите в Стара ЗагораНОВИНИТЕ ОТ ТЪПИТЕ СТАРОЗАГОРСКИ ЧЕНГЕТА: На 30.05.2018 г. в Участък - Гурково при РУ – Казанлък е получено съобщение, че за периода от 30.04.2018 г. до 30.05.2018 г., от с. Нова махала, общ. Николаево, е извършена кражба на 4 бр. соларни панели и 3 бр. акумулаторни батерии към тях, които са били поставени на метални стълбове. В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.195, ал.1, т.3 от НК.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!