Пътнотранспортни произшествия - 02.12.2017 г., новините от ушевите в Стара Загора

Пътнотранспортни произшествия - 02.12.2017 г., новините от ушевите в Стара ЗагораНОВИНИТЕ ОТ ТЪПИТЕ СТАРОЗАГОРСКИ ЧЕНГЕТА: На 01.12.2017 г., около 13.30 ч., в с. Търничени, общ. Павел баня, по ул.''Розова долина'', се е движил л.а. ''Фолксваген'', управляван от 28 годишен водач от с. Александрово, общ. Павел баня. Същият блъска внезапно излязъл на пътното платно 49 годишен пешеходец  от с. Долно Сахране, общ. Павел баня, при което пешеходецът е получил фрактура на лявата подбедрица. Пострадалият е настанен за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота.  В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство. На 01.12.2017 г., около 21.00 ч., по Автомагистрала "Тракия", на територията на Община Раднево, в посока от запад на изток се движил л.а. "Митсубиши Каризма", управляван от 43 годишен водач от гр. Разград. Същият е застигнал и блъснал движещия се пред него в дясна пътна лента л.а. "Рено Каптур", управляван от 48 годишен мъж. След удара л.а. "Митсубиши" се е установил в лявата пътна лента и е бил блъснат последователно от л.а. "Рено Клио", управляван 31 годишен мъж, и от л. а. "Мерцедес", управляван от мъж на  29 г. В следствие на настъпилото пътнотранспортно произшествие водачът на л.а. „Мерцедес“ е получил фрактура на левия крак. Откаран е в ЦСМП при УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Натъртвания по телата са получили останалите водачи на МПС и три жени и 17 годишно момиче, пътнички в автомобилите. Прегледани са и са освободени, без опасност за живота. Водачът на лекия автомобил „Митсубиши“ е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 2.87 промила алкохол в издишания въздух. Същият е задържан за срок до 24 часа. Не е констатирана употреба на алкохол от останалите водачи на МПС.  Образувано е досъдебно производство.

Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!