Пътнотранспортни произшествия - 14.05.2018 г., новините от ушевите в Стара Загора

Пътнотранспортни произшествия - 14.05.2018 г., новините от ушевите в Стара ЗагораНОВИНИТЕ ОТ ТЪПИТЕ СТАРОЗАГОРСКИ ЧЕНГЕТА: На 13.05.2018 г., в 18.35 ч., в РУ - Казанлък е получено съобщени от ФСМП - Павел баня за прието дете, което е било блъснато от ППС с животинска тяга. На място е установено, че е пострадало 4-годишно дете от гр. Павел баня, което на същата дата, около 18.00 ч., в гр. Павел баня, на ул. "Братан", е било блъснато от самоделно направена двуколка с животинска тяга, управлявана от 38-годишен мъж от гр. Павел баня. В следствие на удара детето е получило коремна травма. Настанено е за лечение е в УМБАЛ - Стара Загора с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство по чл.129, ал.2 от НК. Водачът на ППС е задържан за срок до 24 часа.

Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!