Пътнотранспортни произшествия - 29.05.2018 г., новините от ушевите в Стара Загора

Пътнотранспортни произшествия - 29.05.2018 г., новините от ушевите в Стара ЗагораНОВИНИТЕ ОТ ТЪПИТЕ СТАРОЗАГОРСКИ ЧЕНГЕТА: На 28.05.2018 г., около 11.10 ч., по четвъртокласен път № 60066, от с. Александрово, общ. Павел баня, към първокласен път І-6, се е движил л. а. "БМВ Х1", управляван от 45-годишна жена от с. Александрово, общ. Павел баня. При изпреварване на спрял автобус, същата не е намалила скоростта и е блъснала внезапно излязло на пътното платно 8-годишно момиче. Водачката е оказала първа помощ на детето и го е откарала с личния си автомобил до ФСМП – Казанлък, където е установено, че при удара е получило комоцио, контузия на главата, охлузване на дясното коляно и десния лакът и болки в коремната област. Детето е транспортирано до УМБАЛ – Стара Загора, където е настанено за лечение, без опасност за живота. Водачката на автомобила е тествана за употреба на алкохол с техническо средство, като пробата е отрицателна. В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство по  чл.343, ал.3  от НК.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!