Пътнотранспортни произшествия - 31.05.2018 г., новините от ушевите в Стара Загора

Пътнотранспортни произшествия - 31.05.2018 г., новините от ушевите в Стара ЗагораНОВИНИТЕ ОТ ТЪПИТЕ СТАРОЗАГОРСКИ ЧЕНГЕТА: На 30.05.2018 г., около 17:20 ч., по път I-6, в посока изток, се е движил л. а. ''Фиат Добло'', управляван от 49-годишен мъж от гр. София. На около 200 м. източно от пътен възел за гр. Гурково водачът извършил маневра „обратен завой“ от крайната дясна част на платното за движение, като не пропуснал попътно движещ се л.а. "БМВ 520Д", управляван от 39-годишен мъж от гр. Стара Загора. Настъпило ПТП, в резултат на което водачът на л.а. ''Фиат'' е получил травма на гръдния кош и е настанен за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота, а возещ се на предна дясна седалка в същия автомобил 49-годишен мъж от гр. София е получил комоцио и оставен е за наблюдение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. 37-годишен мъж от гр. Стара Загора, който се е возил на предна дясна седалка в л.а. "БМВ" е получил контузия на гръдния кош и на левия крак. Прегледан е в УМБАЛ – Стара Загора и е освободен, без опасност за живота. Водачът на л.а. „БМВ“ е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0,00 промила, а на водача на л.а. „Фиат“ е взета кръвна проба за анализ. В РУ - Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.343, ал.1, буква ''б'' от НК.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!