Разкрити престъпления - 06.02.2018 г., новините от ушевите в Стара Загора

Разкрити престъпления - 06.02.2018 г., новините от ушевите в Стара ЗагораНОВИНИТЕ ОТ ТЪПИТЕ СТАРОЗАГОРСКИ ЧЕНГЕТА: На 05.02.2018 г. в РУ - Чирпан е получено съобщение, че за времето от 01.01.2018 г. до 05.02.2018 г., от хале на фирма е извършена кражба на 8 метални тръби за строително скеле. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 43-годишен мъж от гр. Чирпан. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.194 от НК.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!