Разкрити престъпления - 30.05.2018 г., новините от ушевите в Стара Загора

Разкрити престъпления - 30.05.2018 г., новините от ушевите в Стара ЗагораНОВИНИТЕ ОТ ТЪПИТЕ СТАРОЗАГОРСКИ ЧЕНГЕТА: В бюлетин № 140/20.05.2018 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразена кражба в сградата на ЦСМП - Стара Загора, при която от портмоне, собственост на 82-годишна жена, е отнета сумата от 400 лв.. По случая във Второ РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.194 от НК. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 55-годишна жена от гр. Стара Загора. Същата е задържана за срок до 24 часа.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!