Разкрити престъпления - 31.05.2018 г., новините от ушевите в Стара Загора

Разкрити престъпления - 31.05.2018 г., новините от ушевите в Стара ЗагораНОВИНИТЕ ОТ ТЪПИТЕ СТАРОЗАГОРСКИ ЧЕНГЕТА: На 30.05.2018г., от служители на РУ - Казанлък, са извършени процесуално-следствени действия - претърсване и изземване, в два търговски обекти, намиращи се на базар в гр. Казанлък, на ул. ''Любомир Кабакчиев'', стопанисвани от мъж на 53 г. от гр. Казанлък и жена на 72 г. от гр. Сливен. Иззети са 26 панталона, 494 тениски и 728 чифта чорапи от различни защитени търговски марки. Образувани са две досъдебни производства за извършени престъпления по чл. 172б от НК.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!