Разкрити престъпления - 31.05.2018 г., новините от ушевите в Стара Загора

Разкрити престъпления - 31.05.2018 г., новините от ушевите в Стара ЗагораНОВИНИТЕ ОТ ТЪПИТЕ СТАРОЗАГОРСКИ ЧЕНГЕТА: На 30.05.2018г., от служители на РУ - Казанлък, са извършени процесуално-следствени действия - претърсване и изземване, в два търговски обекти, намиращи се на базар в гр. Казанлък, на ул. ''Любомир Кабакчиев'', стопанисвани от мъж на 53 г. от гр. Казанлък и жена на 72 г. от гр. Сливен. Иззети са 26 панталона, 494 тениски и 728 чифта чорапи от различни защитени търговски марки. Образувани са две досъдебни производства за извършени престъпления по чл. 172б от НК.

Добавете коментар (моля пишете на кирилица, латиницата е забранена и не се изобразява в сайта!!!)

Защитен код
Обнови


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!