Специализирана полицейска операция - 28.02.2018 г., новините от ушевите в Стара Загора

Специализирана полицейска операция - 28.02.2018 г., новините от ушевите в Стара ЗагораНОВИНИТЕ ОТ ТЪПИТЕ СТАРОЗАГОРСКИ ЧЕНГЕТА: На 27.02.2018 г. от служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при ОДМВР - Стара Загора, е проведена специализирана полицейска операция, за пресичане, разкриване и документиране на престъпления свързани с предмети, представляващи културно-историческа ценност. Извършени са процесуално-следствени действия – претърсване и изземване на два адреса, използвани от 51 годишен мъж от гр. Стара Загора, при които са намерени и иззети общо 29 римски и ранносредновековни  монети и античен пръстен. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 278, ал.6 и чл.278а, ал.1 от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

You have no rights to post comments


"Гласът на Стара Загора" използва бисквитки, тъй като старозагорският кмет Живко Тодоров и разни старозагорски измамници изядоха пържолите! Според европейското законодателство съм длъжен да ви предупредя! (Михаил Михайлов)

Този сайт е художествено произведение! Приликите на героите с действителни старозагорци са случайни! Дори и да видите някого на видео или снимка, то в този сайт става въпрос за една паралелна реалност, много по-забавна и увлекателна, но нямаща много общо с действителността! Описаните случки и събития понякога са плод на фантазията на редактора, който никога и по никакъв начин не злепоставя героите си... просто така е по-забавно!